Ποδόσφαιρο

Στο χέρι του ΠΑΟΚ η πρόκριση στα ημιτελικά [vids]

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 22:28

Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό και έχει πολύ μεγάλο αβαντάζ για να περάσει στην 4άδα του Κυπέλλου.

Στο χέρι του ΠΑΟΚ η πρόκριση στα ημιτελικά [vids]

Σε θέση ισχύος αναφορικά με την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο ΠΑΟΚ από απόψε. Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα, στο πρώτο ματς των δύο για τα προημιτελικά. Αλλά παράλληλα και το πρώτο από τα τρία σερί που δίνουν οι δύο ομάδες σε μια εβδομάδα.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, όμως, δεν έχει καμία σχέση με το τελικό αποτέλεσμα. Διότι οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά. Εξαίρεση το σουτ του Ζίβκοβιτς στο 10'. Ήταν, δε, εκείνοι που είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους. Καθώς στο 21' ο Ιωαννίδης έστρωσε για τον Τσέριν που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι! Ως την ανάπαυλα δεν έγινε κάτι άξιο αναφοράς και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Όμως, το δεύτερο μέρος ήταν μια άλλη… υπόθεση. Καθώς ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αισθητά ανεβασμένος. Κατάφερε, λοιπόν, να πάρει το προβάδισμα νωρίς. Πιο συγκεκριμένα, στο 52' η πίεση του Κωνσταντέλια στον Βαγιανίδη απέφερε… καρπούς. Ο αμυντικός των «πράσινων» γύρισε λανθασμένα την μπάλα για τον Λοντίγκιν, ο Τόμας την έκλεψε και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στη συνέχεια, ο Λουτσέσκου έβαλε στο ματς τον Τάισον στο 68'. Ο Βραζιλιάνος χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να ανοίξει… λογαριασμό στα ελληνικά γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα, στο 72' η κάθετη πάσα του Ολιβέιρα ήταν ιδανική και εκείνος «νίκησε» τον Λοντίγκιν, για το 2-0 του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (78' Βιεϊρίνια), Ντάντας, Αουγκούστο (68' Σβαμπ), Αντρ. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84' Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (69' Τάισον), Τόμας (69' Ολιβέιρα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (82' Καμπετσής), Ρούμπεν, Κουρμπέλης (46' Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος (82'Κώτσιρας), Ιωαννίδης, Μπερνάρ (46' Βέρμπιτς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.