Ποδόσφαιρο

Πρόκριση με 4άρα για τον ΑΠΟΕΛ [vid]

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 23:09

Νίκησε, με ανατροπή, 4-2 τον Άρη Λεμεσού και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου.

Πρόκριση με 4άρα για τον ΑΠΟΕΛ [vid]

Το σπουδαίο ματς του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη Λεμεσού στο ΓΣΠ τα είχε όλα. Φάσεις, γκολ, έντονα συναισθήματα και συναρπαστική εξέλιξη. Με τον ΑΠΟΕΛ να γυρίζει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.

Αν και ο Άρης Λεμεσού πήρε το προβάδισμα, δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Διότι στο 17' ο Στεπίνσκι πέτυχε το 0-1, ενώ στο 26' ο Μπαμπίκα είχε τεράστια ευκαιρία για το 0-2. Όμως αρχικά ο Μπέλετς και μετά το δοκάρι, σταμάτησαν τον παίκτη του Άρη.

Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε το ματς. Στο 27' ο Κβιλιτάι πέτυχε το 1-1, ενώ «χτύπησε» ξανά στο 37' για το 2-1. Ο Γεωργιανός έκανε τη διαφορά, μιας και στο 39' πάσαρε στον Ντάλσιο για το 3-1. Στο 85' ο Εφραίμ «κλείδωσε» το εισιτήριο της πρόκρισης για τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού στο 90'+4 μείωσε με τον Μποάκιε για το τελικό 4-2.

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι, Φεράρι (89' Γουίλερ), Δώνης (67' Εντονγκαλά), Νταουσβίλι (87' Σατσιάς), Σαρφό, Μαρκίνιος (67' Εφραίμ), Ντάλσιο, Κβιλιτάια (67' Ηλία).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βάνα, Μποακιέ, Μπρόρσον, Μπέγκστον (46' Μαγιαμπέλα), Καζού (46' Πηλέας), Μουσούντα, Στρούσκι (58' Μπράουν), Σόκε, Μπαμπίκα (72' Πακέ), Στεπίνσκι, Γκομίς (46' Κακόριν).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr