Ποδόσφαιρο

Οι «νερατζούρι» έκαναν... πάρτι στο Supercopa [vid]

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 23:24

Μεγάλη νίκη της Ίντερ, 3-0 την Μίλαν, στην αναμέτρηση που έγινε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Οι «νερατζούρι» έκαναν... πάρτι στο Supercopa [vid]

Κυριαρχία της Ίντερ στον τελικό του ιταλικού Supercopa κόντρα στην Μίλαν. Στο ματς των δύο ομάδων από το Μιλάνο που έγινε στη Σαουδική Αραβία, οι «νερατζούρι» νίκησαν 3-0 τους «ροσονέρι» και πανηγύρισαν τον τίτλο. Σε μια αναμέτρηση που η ομάδα του Ιντζάγκι κυριάρχησε στο πρώτο ημίωρο. Μια φάση όπου οι παίκτες της Ίντερ συνεργάστηκαν ιδανικά.

Στο 10' η μπάλα άλλαξε μεταξύ Νταρμιάν, Τζέκο και Μπαρέλα, με τον Ντιμάρκο να την τελειώνει εξαιρετικά για το 1-0. Στη συνέχεια, στο 21', ήρθε το 2-0 με τον Τζέκο που απέφυγε τον Τονάλι και πλάσαρε εύστοχα. Νωρίτερα, ο Ονάνα είχε σταματήσει τον Λεάο. Έτσι έληξε το πρώτο 45λεπτο, με την Ίντερ να έχει αποκτήσει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, τα πράγματα άλλαξαν λίγο. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την εικόνα του ματς. Το σουτ του Λεάο στο 49' έδειξε πώς η Μίλαν θα μπορούσε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του αποτελέσματος. Παρά τις αλλαγές του Πιόλι, το αγωνιστικό πρόσωπο της Μίλαν δεν βελτιώθηκε ριζικά. Επιπλέον, στο 77' ήταν η σειρά του Λαουτάρο να σκοράρει και να διαμορφώσει το 3-0. Οι «ροσονέρι» έψαξαν το γκολ ως το φινάλε και θα μπορούσαν να το είχαν σημειώσει στις καθυστερήσεις. Αλλά στη σέντρα-σουτ του Ρέμπιτς, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr