Ποδόσφαιρο

FA Cup: Έβαλε 5 γκολ και πέρασε η Λιντς [vids]

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 23:47

Σε αντίθεση με το πρώτο ματς (2-2) στη ρεβάνς με την Κάρντιφ, τα «παγώνια» ήταν εξαιρετικά και νίκησαν 5-2.

FA Cup: Έβαλε 5 γκολ και πέρασε η Λιντς [vids]

Η Λιντς σοβαρεύτηκε στον επαναληπτικό με την Κάρντιφ. Έπαιξε ως ομάδα της Premier League και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο της. Έτσι έφτασε στη νίκη με 5-2 και την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Πλέον, περιμένει την ρεβάνς στο ζευγάρι της Άκρινγκτον με τον Μπόρεχαμ, για να μάθει τον αντίπαλό της.

Η… δουλειά έγινε από το πρώτο ημίχρονο. Μιας και τα «παγώνια» στα πρώτα 45 λεπτά βρέθηκαν να προηγούνται με σκορ 3-0. Ο Νιοντό άνοιξε το σκορ στο 1'. Για την ακρίβεια χρειάστηκε μόλις 25'' για να βάλει μπροστά την ομάδα του.

Για να πάρει σειρά ο Ροντρίγκο στο 34' και να ανεβάσει το προβάδισμα της Λιντς στο 2-0. Δύο λεπτά αργότερα, στο 36', ξανά ο Νιοντό βρήκε δίχτυα και πέτυχε το 3-0. Εκεί, ουσιαστικά, ξεκαθάρισε η υπόθεση της πρόκρισης στον 4ο γύρο του FA Cup.

Η συνέχεια ήταν εξίσου δυναμική για την Λιντς και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπάμφορντ που ήρθε από τον πάγκο, σκόραρε τόσο στο 71' και στο 76'. Με το σκορ να φτάνει στο 5-0. Στο φινάλε, τα «παγώνια» έριξαν… στροφές. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Κάρντιφ και με τα δύο γκολ του Ρόμπινσον, στο 84' και το 90'+3, μείωσε στο τελικό 5-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr