Ποδόσφαιρο

Η Χαμένη ευκαιρία των «κόκκινων διαβόλων» [vid]

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 23:58

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να μην ανέβει στη δεύτερη θέση.

Η Χαμένη ευκαιρία των «κόκκινων διαβόλων» [vid]

Μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε την τύχη στα χέρια της. Διότι είχε το προβάδισμα στο Λονδίνο, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Στο εξ αναβολής ματς για την 7η αγωνιστική. Αν το κρατούσε, θα έφτασε τα έξι διαδοχικά τρίποντα. Επιπλέον, θα ξεπερνούσε την Μάντσεστερ Σίτι και θα ήταν μόνη στη δεύτερη θέση της Premier League.

Ωστόσο σε εκείνο το σημείο (90'+1) η Κρίσταλ Πάλας έφτασε στο γκολ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ολίσε. Οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν σε 1-1 και σταμάτησαν το νικηφόρο σερί που «έτρεχε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η οποία είχε επίσης, στο 90'+4, μεγάλη ευκαιρία με τον Κασεμίρο που δεν μπόρεσε να την προωθήσει στα δίχτυα και να πετύχει, στο… καπάκι, το 1-2.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 43' με τον Μπρούνο Φερνάντες, μετά την πάσα του Έρικσεν. Στο ματς έκανε ντεμπούτο με την Γιουνάιτεντ ο Ολλανδός Βέγκχορστ. Το «μελανό» σημείο της βραδιάς, όμως, ήταν η κίτρινη κάρτα του Κασεμίρο. Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε την κίτρινη κάρτα -έφτασε τις πέντε- και χάνει το ντέρμπι της Κυριακής με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr