Ποδόσφαιρο

Copa del Rey: Αποκλεισμός ΣΟΚ για την περσινή Κυπελλούχο Μπέτις [vids]

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 00:29

Εκτός διοργάνωσης έμειναν οι «βερδιμπλάνκος» μετά την ήττα στα πέναλτι από την Οσασούνα. Πρόκριση για Βαλένθια, Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Copa del Rey: Αποκλεισμός ΣΟΚ για την περσινή Κυπελλούχο Μπέτις [vids]

Μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στα ματς της Τετάρτης για το ισπανικό κύπελλο, όλα κυλούσαν ομαλά. Αλλά σε εκείνο το σημείο, η Οσασούνα ισοφάρισε την Μπέτις στη Σεβίλλη (1-1). Οι δύο ομάδες σκόραραν μια ακόμη φορά στην παράταση και το 2-2 έστειλε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί η Οσασούνα, που ξεκίνησε να εκτελεί, ευστόχησε και στα τέσσερα πρώτα της. Αντίθετα, η κάτοχος του τίτλου Μπέτις απώλεσε το τρίτο και τον τέταρτο που εκτέλεσαν ο Κανάλες και ο Ροντρίγκες. Με το αποτέλεσμα στη «ρωσική ρουλέτα» να είναι 4-2 για την Οσασούνα που απέκλεισε έτσι την περσινή Κυπελλούχο από τη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά τα άλλα τρία ματς της Τετάρτης, τα φαβορί προκρίθηκαν. Είτε πιο εύκολα, είτε πιο δύσκολα πήραν το εισιτήριο για την 8άδα του Copa del Rey. Με τις Βαλένθια, Εσπανιόλ και Ατλέτικο Μαδρίτης νικήτριες. Κάτι που τις έφερε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σπόρτινγκ Χιχόν - Βαλένθια 0-4

(10', 39' Καβάνι, 21' Κλάιφερτ, 64' Λίνο)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ 1-0

(27' Ντε Μάρκος)

Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

(54' Μοράτα, 90'+1 Γιορέντε)

Μπέτις - Οσασούνα 2-4 πέν. (παρ. 2-2, κ. α. 1-1)

(62' Γ. Καρβάλιο, 103' Σαμπαλί - 90'+1 Ντ. Γκαρσία, 106' Ρ. Γκαρσία)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr