Ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρική πανδαισία από Μέσι και Κριστιάνο [vids]

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 21:24

Στο σπουδαίο φιλικό που έγινε στο Ριάντ, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 5-4 τους Αλ Χιλάλ & Αλ Νασρ Stars με τους δύο σούπερ σταρ να σκοράρουν.

Ποδοσφαιρική πανδαισία από Μέσι και Κριστιάνο [vids]

Το πολύ-αναμενόμενο και πολυσυζητημένο φιλικό ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι και τους Αλ Χιλάλ & ΑΛ Νασρ Stars, στο Ριάντ, έγινε. Με τον κόσμο που ήταν στις εξέδρες να απολαμβάνουν το ματς των 9 γκολ. Καθώς η πρωταθλήτρια Γαλλίας νίκησε 5-4, αν και έπαιξε από το 40' με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπερνάτ.

Ωστόσο αυτό που ενθουσίασε τον κόσμο, στη… κόντρα των Παριζιάνων με τους Stars των δύο μεγάλων ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ήταν το γεγονός πώς τόσο ο CR7 όσο και ο Μέσι κατάφεραν να σκοράρουν. Το γεγονός αυτό ενθουσίασε τις χιλιάδες οπαδούς που ήταν στις εξέδρες.

Σε ένα ματς ιστορικής σημασίας υπό την έννοια πώς μπορεί και να ήταν η τελευταία φορά που οι δύο σύγχρονοι αστέρες του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι, ήταν αντίπαλοι. Πράγματα, φρόντισαν και οι δύο να μην αφήσουν με το παράπονο κανέναν. Σκόραραν αμφότεροι και αυτό προκάλεσε έντονο ενθουσιασμό στον κόσμο. Γκολ με το… καλημέρα στο ματς.

Έτσι, ο Μέσι στο 3' πέτυχε το 1-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την ασίστ του Νεϊμάρ. Πέναλτι στο 34' που κέρδισε ο Κριστιάνο από τον Νάβας. Η μπάλα στην «άσπρη βούλα» με τον CR7 να σκοράρει για το 1-1.

Αποβολή του Μπερνάτ στο 40', αλλά η γαλλική ομάδα σκόραρε στο 43' με τον Μαρκίνιος, μετά την ασίστ του Εμπαπέ. Στις καθυστερήσεις κέρδισε και πέναλτι η Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως, ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε να σκοράρει! Το αποτέλεσμα ήταν στο 45'+6 ο Ρονάλντο να σκοράρει εκ νέου και το πρώτο ημίχρονο να λήξει ισόπαλο 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Στο 53' ο Σέρχιο Ράμος πέτυχε το 3-2 για τη γαλλική ομάδα. Αλλά τα γκολ έπεφταν… βροχή. Στο 56' ο Γιάνγκ Χουν Σου χρίστηκε σκόρερ για το 3-3.

Εν συνεχεία, στο 60' ο Εμπαπέ σημείωσε το 4-3 από την «άσπρη βούλα», για να ακολουθήσει στο 78' το τέρμα του Εκιτίκε, για να φέρει την Παρί μπροστά με 5-3. Με τον Ταλίσκα, στο 90'+4 να σκοράρει για το τελικό 5-4. Σε ό,τι αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αγωνίστηκε για 61', ενώ 62' αποχώρησαν οι Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr