Ποδόσφαιρο

Copa del Rey: Τεράστια ανατροπή-πρόκριση της Ρεάλ, άνετα η Μπαρτσελόνα [vid]

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 23:59

Η «βασίλισσα» της Ευρώπης πέρασε από το «Estadio de la Cerámica» γυρίζοντας το ματς από το 2-0 της Βιγιαρεάλ. Έριξαν 5άρα οι «blaugrana».

Copa del Rey: Τεράστια ανατροπή-πρόκριση της Ρεάλ, άνετα η Μπαρτσελόνα [vid]

Τρομερό come back της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Το 2-0 που είχε το «κίτρινο υποβρύχιο» στα μισά του ματς δεν ήταν τελικά αρκετό. Μιας και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε πάρει το μάθημα από την ήττα 2-1 στο ίδιο γήπεδο, προ λίγων ημερών, για το πρωτάθλημα.

Αν και όσα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο δεν επιβεβαιώνουν τα παραπάνω. Καθώς η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε 2-0. Ο Καπού στο 4' άνοιξε το σκορ (1-0), για να βρει δίχτυα και ο Τσουκουέζε στο 41' και να πάει η Βιγιαρεάλ στα αποδυτήρια, με προβάδισμα δυο τερμάτων.

Αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη ιστορία. Στο 57' ο Βινίσιους μείωσε σε 2-1 και στο 69' ο Μιλιτάο ισοφάρισε σε 2-2. Για να πάρει σειρά ο Θεμπάγιος στο 86' και να ολοκληρώσει τη μυθική ανατροπή και νίκη-πρόκριση της Ρεάλ (3-2) στο «Estadio de la Cerámica».

Όσον αφορά στην Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα στο ματς με την Θέουτα. Το γκολ του Ραφίνια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (41') άνοιξε το δρόμο για τη νίκη-πρόκριση με 5-0. Στη συνέχεια, ο Λεβαντόφσκι σημείωσε το 0-2, ενώ ο Φάτι στο 70' ανέβασε το σκορ στο 0-3. Επιπλέον, ο Κεσί στο 77' το 0-4, με τον Πολωνό σέντερ φορ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr