Ποδόσφαιρο

Ορθια η Λειψία με την Μπάγερν (1-1) {vid}

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 00:31

Επιστροφή στη δράση, όχι όμως και στις νίκες για τη Μπάγερν Μονάχου η οποία προβλημάτισε στην επανεκκίνηση της Bundesliga, μένοντας στο 1-1 με την αξιόμαχη Λειψία για να μπει τέλος στο σερί έξι τριπόντων των Βαυαρών.

Ορθια η Λειψία με την Μπάγερν (1-1) {vid}

Οι Βαυαροί πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 37', με τον Γκνάμπρι να ανεβαίνει από τα αριστερά, να κάνει το γέμισμα μέσα στην περιοχή και τον Τσούπο-Μότινγκ από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 52' με τον Χάλστενμπεργκ, ο οποίος μετά τη σκαστή κεφαλια του Σοζμποζλάι έκανε από κοντά το 1-1.

Αφού διαχειρίστηκε άψογα την αντίδραση που πήγε να βγάλει η μεγάλη αντίπαλός της (και είχε μάλιστα φάσεις να πάρει τη νίκη) η Λειψία παρέμεινε αήττητη για 9ο παιχνίδι, διακόπτοντας το σερί 6 νικών που έτρεχε η Μπάγερν πριν τη διακοπή. Κάτι που επιτρέπει στην Φράιμπουργκ να μειώσει ακόμα και στους δυο βαθμούς (αν περάσει από την έδρα της Βόλφσμπουργκ).

Λειψία: Μπλάσβιχ, Σικαμάν (83' Κλόστερμαν), Όρμπαν, Γκβάρντιολ, Χάλστενμπεργκ (90+1' Ράουμ), Σλάγκερ, Λάιμερ, Σοζμποζλάι, Φόρσμπεργκ (67' Βέρνερ), Όλμο (82' Χαϊνταρά), Σίλβα.

Μπάγερν: Σόμερ, Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (82' Μίλερ), Μουσιάλα (68' Κομάν), Σανέ, Τσούπο-Μότινγκ (85' Τελ).

Η 16η αγωνιστική

Λειψία - Μπάγερν 1-1 (52' Χάλστενμπεργκ / 37' Τσούπο Μότινγκ)

21/01 16:30: Άιντραχτ - Σάλκε, Μπόχουμ - Χέρτα, Ουνιόν - Χόφενχαϊμ, Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ, Στουτγάρδη - Μάιντς. 19:30 Κολωνία - Βέρντερ

22/01 16:30 Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ, 18:30 Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr