Ποδόσφαιρο

Super League: Ανετα ο Αρης 3-0 τον Βόλο

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 22:10

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάνου Γκαρθία που πέτυχε χατ τρικ, ο Άρης νίκησε 3-0 στο “Βικελίδης” τους Θεσσαλούς προσπερνώντας τους στην κατάταξη. Ο Βόλος άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν στροφές στην επανάληψη φτάνοντας στην εύκολη επικράτηση.

Super League: Ανετα ο Αρης 3-0 τον Βόλο

Στο 15' η πρώτη καλή στιγμή για τον Αρη, εξαιρετική κίνηση του Γκρέι ο οποίος έβγαλε την ασίστ στον Πίρσμαν, αλλά ο Βέλγος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν τελειώνει σωστά τη φάση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ!

Στο 24′ ο Άρης έβγαλε και πάλι μία γρήγορη επίθεση, με τους Ματέο και Οντουμπάτζο να κυκλοφορούν την μπάλα σωστά και τον Μαντσίνι να πλασάρει ωραία στην αριστερή γωνία του Κλέιμαν αλλά από την επέμβαση αμυντικού η μπάλα έφυγε κόρνερ. Ο Βόλος το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή με τον Λούνα, που βρήκε όμως τον Κουέστα σε ετοιμότητα.

"Σόου" Μάνου Γκαρθία

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη. Στο 57' άνοιξε το σκορ με τον Μάνου Γκαρθία, πάρα πολύ ωραίο γκολ κάνοντας μία εντυπωσιακή κούρσα μισού γηπέδου, πήρε μπροστά του την μπάλα από την άριστη πάσα του Μαντσίνι, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και πλάσρε ψηλά στην κλειστή γωνία του Κλέιμαν.

Τρία λεπτά αργότρα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, ο Ματέο Γκαρσία τροφοδότησε τον Ισπανό αριστερά της περιοχής και με όμορφο πλασέ με το δεξί βρήκε δίχτυα. Ο Μάνου Γκαρθία δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός εξαπέλυσε βολίδα εκτός περιοχής για το τρίτο δικό του γκολ, αλλά και της ομάδας του στο 74'.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (22' Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα (68' Ετέμπο), Μαντσίνι (80' Μαζικού), Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία (80' Εντουίν Γκαρσία), Γκρέι (80' Ιτούρμπε)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Άλχο, Λούνα (68' Σι), Μεταξάς (56' Γκάγκι), Μπαριέντος, Μεθκίδα (68' Πίρες), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (84' Κούτσιας)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr