Ποδόσφαιρο

Τελικά δεν έΧασε κανείς τους [vid]

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - 20:01

Λεβαδειακός και Λαμία έμειναν στο 0-0 στην Λιβαδειά, σε ένα ματς που η καθεμία ομάδα είχε από ένα ημίχρονο.

Τελικά δεν έΧασε κανείς τους [vid]

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το ματς του Λεβαδειακού με τη Λαμία. Ένα ματς που είχε τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ωστόσο η «λευκή» ισοπαλία προέκυψε, καθώς οι δύο ομάδες έδειξαν πώς ενδιαφέρονταν περισσότερο να μην ηττηθούν. Το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρξει αλλαγή στη βαθμολογική του θέση. Η ομάδα της Βοιωτίας παρέμεινε στη δωδέκατη θέση, ενώ η αντίστοιχη της Φθιώτιδας στην δέκατη τρίτη και προτελευταία, στο βαθμολογικό πίνακα. Με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.

Μιας και στο πρώτο ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος. Απείλησε με τον Τορό στο 13', αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε. Το ίδιο έγινε και στην κεφαλιά του Βινίσιους, στο 36'. Έτσι το πρώτο 45λεπτο έληξε ισόπαλο 0-0. Με το δεύτερο μέρος να ανήκει, παραπάνω, στη Λαμία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο επικίνδυνοι. Στο 62' η κεφαλιά του Τσιλούλη δεν βρήκε το στόχο. Η… απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε στο 66' με τον Λούα Λούα, αλλά ξανά επενέβη ο Σαράνοφ. Με την τελευταία καλή στιγμή να έρχεται στις καθυστερήσεις (90'+1), αλλά ο Σακό δεν έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμικο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Νίκας, Μεχία (56' Νταμπό), Βρακάς, Παναγιώτου, Μουτίνιο, Τορό (60' Λούα Λούα), Δούμτσιος (90' Σακό).

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Μπεχαράνο, Σλίβκα, Ρόμανιτς (83' Ντε Βινσέντι), Νούνιες (76' Tζανδάρης), Τσιλούλης (83' Μαρτίνεθ), Βέργος (65' Μανούσος).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr