Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Ο Αλέ πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη [vids]

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - 20:59

Ναι μεν η Ντόρτμουντ νίκησε την Άουγκσμπουργκ, αλλά αυτό που μένει είναι η επιστροφή του Αλέ στη δράση. «Διπλό» της Λεβερκούζεν στο Γκλάντμπαχ.

Bundesliga: Ο Αλέ πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη [vids]

Η Ντόρτμουντ νίκησε 4-3 την Άουγκσμπουργκ και μπήκε ξανά στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη. Όμως, με όσα έγιναν το απόγευμα στο «Signal Iduna Park» το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και το τρίποντο έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Μιας και το γεγονός της Κυριακής ήταν άλλο. Η νίκη της ζωής. Με τον Σεμπαστιάν Αλέ να επιστρέφει ξανά στη δράση, στο 62' του ματς.

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού βγήκε νικητής στη «μάχη» με τον καρκίνο. Όχι μόνο γιατί τα κατάφερε, αλλά ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει πώς γύρισε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους. Όλα αυτά έχουν μεγαλύτερη αξία από το 4-3 της Μπορούσια κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Ένα ματς με συναρπαστική εξέλιξη που κρίθηκε από το γκολ που πέτυχε ο Ρέινα στο 78'.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λεβερκούζεν πέρασε νικηφόρα από το «Borussia Park». Επικράτησε 3-2 της Γκλάντμπαχ. Αλλά πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει τελικά το σκορ. Διότι το 0-3 έγινε 2-3, με την Μπάγερ να κάνει τα εύκολα δύσκολα στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 4-3

(29' Μπέλιγχαμ, 42' Σλότερμπεκ, 75' Μπινό-Γκίτενς, 78' Ρέινα - 40' Μάιερ, 45'+1 Ντεμίροβιτς, 77' Κολίνα)

Γκλάντμπαχ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3

(82', 90'+3 Στιντλ - 21' Μπέικερ, 43' Αντλί, 67' Αμίρι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr