Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚάρα στη Λεωφόρο, έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα [vids]

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - 21:28

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε ολοκληρωτικά, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκού και τον υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚάρα στη Λεωφόρο, έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα [vids]

Η πρώτη φετινή ήττα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έβαλε… φωτιά στη Super League. Πιο σωστά, τη φωτιά την έβαλε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν εξαιρετικός στη Λεωφόρο. Δεν ήταν μόνο ότι νίκησε με 3-0. Αλλά το γεγονός ότι έκανε ένα εξαιρετικό ματς.

Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους «πράσινους». Μιας και τους πίεσε πολύ, τους περιόρισε το επιθετικό τους παιχνίδι, ενώ εκτός από τα τρία γκολ είχε ακόμη άλλη δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες. Πλέον, το πρωτάθλημα απέκτησε ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Στις αρχές του ματς ο Παλάσιος ήταν αρκετά επικίνδυνος για την άμυνα του ΠΑΟΚ. «Εκτέλεσε» στο 4', ενώ στο 9' έφτιαξε τη φάση για τον Τσέριν. Όσο κυλούσε ο χρόνος, ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και γίνονταν περισσότερο απειλητικός. Στο 24' σε σουτ του Ολιβέιρα η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μπρινιόλι.

Με το ημίχρονο να κυλά χωρίς σκορ, ως το 44'. Ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα. Σουτ του Κωνσταντέλια, επέμβαση του Μπρινιόλι, η μπάλα χτύπησε στον Ρούμπεν και κατέληξε στα δίχτυα (0-1).

Γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου για τον ΠΑΟΚ, γκολ και με την έναρξη του δευτέρου. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Κωνσταντέλιας έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζίβκοβιτς και ο Σέρβος πέτυχε το 0-2.

Ένα γκολ που αποσυντόνισε πλήρως τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς τα είχε… χαμένα. Έτσι, στο 52' δέχθηκε ένα ακόμη γκολ, αυτή τη φορά με το δυνατό σουτ του Κωνσταντέλια (0-3).

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τη συντριβή στο 54' όταν η κεφαλιά του Ολιβέιρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπρινιόλι.

Αντίδραση δεν υπήρξε από τους «πράσινους» που ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Σένκεφελντ στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (57' Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (57' Πούχατς), Ρούμπεν (60' Τσόκαϊ), Τσέριν, Μπερνάρ (60' Σπόραρ), Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (83' Σάντσες).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (73' Κάργας), Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (73' Ντάντας), Νάρεϊ (70' Τάισον), Κωνσταντέλιας (82' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (82' Τόμας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.