Ποδόσφαιρο

Serie A: Η Ρόμα βλέπει Champions League [vids]

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - 23:51

Η ομάδα του Μουρίνιο νίκησε την Σπέτσια και είναι στην πρώτη τετράδα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Serie A: Η Ρόμα βλέπει Champions League [vids]

Στη σκιά της τιμωρίας της Γιουβέντους έγινε τα ματς της 19ης αγωνιστικής της Serie A. Με την Ρόμα να είναι η μεγάλη κερδισμένη της ημέρας. Διότι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σπέτσια. Με αποτέλεσμα να ανέβει στην τετράδα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο. Με δεδομένη την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών που έχει επιβληθεί στους «μπιανκονέρι», πλέον, έχει αλλάξει η κατάσταση. Οι «τζιαλορόσι», λοιπόν, πήραν σημαντικό διπλό στην έδρα της Σπέτσια. Και έχουν ανέβει στην 4άδα της Serie A.

Εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία στο ματς της Αταλάντα με την Γιουβέντους. Το ματς στο Τορίνο έληξε ισόπαλο 3-3 και οι «μπεγκαμάσκι» είναι στην 5η θέση. Στα άλλα δύο ματς της αγωνιστικής, η Ουντινέζε νίκησε στη Γένοβα τη Σαμπντόρια. Επιπλέον, το ματς της Μόντσα με την Σασουόλο έληξε ισόπαλο, με την καθεμία ομάδα να πετυχαίνει από ένα γκολ ανά ημίχρονο.

Σαμπντόρια - Ουντινέζε 0-1

(88' Εχιζίμπουε)

Μόντσα - Σασουόλο 1-1

(60' Καπράρι - 13' Φεράρι)

Σπέτσια - Ρόμα 0-2

(45' Ελ Σαράουι, 49' Έιμπραχαμ)

Γιουβέντους - Αταλάντα 3-3

(25' πέν. Ντι Μαρία, 34' Μίλικ, 65' Ντανίλο - 4', 53' Λούκμαν, 46' Μάελε)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr