Ποδόσφαιρο

La Liga: Με τρίποντα συνέχισαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ [vids]

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - 23:59

Οι δύο μεγάλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου νίκησαν Χετάφε και Μπιλμπάο, αντίστοιχα, για την 18η αγωνιστική.

La Liga: Με τρίποντα συνέχισαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ [vids]

Μετά το ισπανικό Σούπερ Καπ, την περασμένη εβδομάδα, όπου η Μπαρτσελόνα νίκησε την Ρεάλ στη Σαουδική Αραβία η δράση πλέον επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα. Η δράση στη La Liga άρχισε ξανά. Με τους δύο «αιωνίους» στην Ισπανία να πετυχαίνουν νίκες.

Βέβαια, η διαφορά ήταν πώς οι μεν «blaugrana» αγωνίστηκαν εντός έδρας, οι δε «merengues» εκτός έδρας. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε στο «San Mames» κόντρα στην Αθλέτικ και παρέμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αγωνίστηκαν πιο νωρίς από τους Μαδριλένους και νίκησαν 1-0 την Χετάφε.

Στο «Estadio de la Cerámica» η Βιγιαρεάλ πέτυχε μια απίθανη νίκη κόντρα στην Τζιρόνα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 78' με δέκα παίκτες. Στο 90'+3 ο Μορένο απώλεσε την ευκαιρία να σκοράρει από την «άσπρη βούλα», καθώς ο Καζανίγκα απέκρουσε το πέναλτι του Ζεράρ Μορένο. Αλλά κέρδισε και δεύτερο στο 90'+9. Ο Ντάνι Παρέχο σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το 1-0 με το οποίο νίκησε τελικά το «κίτρινο υποβρύχιο» .

Βιγιαρεάλ - Τζιρόνα 1-0

(90'+11 πέν. Παρέχο)

Έλτσε - Οσασούνα 1-1

(67' Καρμόνα - 20' Άβιλα)

Μπαρτσελόνα - Χετάφε 1-0

(35' Πέδρι)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

(24' Μπενζεμά, 90' Κροος)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr