Ποδόσφαιρο

Super League 2: «Μοιρασιά» στη Νέα Σμύρνη, εξάρα στη Ηγουμενίτσα [vids]

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 20:12

Χωρίς νικητή τα ματς του Απόλλωνα με την Καλλιθέα, «ξέσπασε» ο Θεσπρωτός στον Απόλλωνα Λάρισας.

Super League 2: «Μοιρασιά» στη Νέα Σμύρνη, εξάρα στη Ηγουμενίτσα [vids]

Το σημαντικό ματς για τον νότιο όμιλο της Super League 2 δεν είχε τελικά νικητή. Μιας και ο Απόλλων με την Καλλιθέα έμειναν στο 1-1. Ωστόσο, αν υπάρχει μια ομάδα που δικαιούται να έχει τα… παράπονά της από το τελικό αποτέλεσμα, αυτός είναι ο Απόλλων. Διότι η ομάδα του Γιάννη Τάτση είχε δύο δοκάρια! Το πρώτο στο 18' με τον Κουάδρα και το δεύτερο στο 49' με τον Καρίμ.

Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ στο 20' με το σουτ του Λουκίνα. Σε μια καλά οργανωμένη της επίθεσης.

Όσον αφορά στον Απόλλωνα, πέτυχε το 1-1 με την κεφαλιά του Μωραΐτη, μετά τη σέντρα του Περέιρα. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε περισσότερο την Κηφισιά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Κότσαρης, Λούι (82' Κρητικός), Οντόνε, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν (63' Πατάπης), Μουστακόπουλος (63' Μ. Περέιρα), Χαλίμι, Κουάδρα (46' Ερέρα), Μωραΐτης, Καρίμ (68' Σίγκνεβιτς).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Σίμος): Στρέζος, Τσιντώνης (69' Ιωαννίδης), Μπουλούλης, Ρέντζας, Σαντάνα (74' Λάσκαρης), Βασιλούδης (86' Κύργιας), Λουκίνας (69' Νίλι), Κυνηγόπουλος, Κολτσίδας, Βλάχος, Ντεμέτριους (86' Περέιρα).

Όσον αφορά στο ματς που έγινε στην Ηγουμενίτσα, εκεί ο Θεσπρωτός έκανε… πάρτι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα ήταν εξαιρετική σε έναν βαρύ, από τη βροχή, αγωνιστικό χώρο και νίκησε 6-0. Ο Δρίτσας άνοιξε το σκορ στο 7', για να σκοράρει εκ νέου στο 47'. Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Ρούση στο 77', για να σκοράρει και ο Τσιμόπουλος -με πέναλτι- στο 84' για το 4-0. Το δεύτερο γκολ του Ρούση στο 87' ανέβασε το σκορ στο 5-0, για να έρθει ο Κωνσταντίνου στις καθυστερήσεις (90'+3) και να διαμορφώσει το τελικό 6-0.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης (88' Μαρτίνεζ), Γώγος, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Μίγγος (70' Λύγκας), Πανταζέλος (88' Ντόντης), Χατζάκος, Οικονομίκος (46' Ρούσης), Μπίκας (79' Φακκής), Δρίτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης (66′ λ.τ Ούμολι), Χαλάτσης, Καλούσης, Διβανές (52′ Μπεκιαρίδης), Νούσιος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr