Ποδόσφαιρο

Παρελθόν ο Λάμπαρντ από την Έβερτον

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 22:50

Τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον 44χρονο προπονητή. Ανέλαβε υπηρεσιακός ο Λέιτον Μπέινς.

Παρελθόν ο Λάμπαρντ από την Έβερτον

Τίτλους τέλους στη συνεργασία του Φρανκ Λάμπαρντ. Το βράδυ της Δευτέρας ο αγγλικός σύλλογος έκανε γνωστό πώς έλυσε τη συνεργασία με τον 44χρονο προπονητή. Με τη διοίκηση των «ζαχαρωτών» να κάνει γνωστό πώς αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής μέχρι νεωτέρας ο πρώην αρχηγός της, Λέιτον Μπέινς. Θα έχει στο πλευρό του έναν ακόμη πρώην παίκτη της Έβερτον, τον Μάικλ Τέιτ.

Η Έβερτον ανακοίνωσε, λοιπόν, το «διαζύγιο» με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Αλλά δεν είναι το μοναδικό μέλος του τεχνικού επιτελείου που δεν συνεχίζει στον πάγκο των «ζαχαρωτών». Διότι μαζί με τον Φρανκ Λάμπαρντ αποχώρησαν άλλα τέσσερα μέλη από το τεχνικό τιμ, με εξαίρεση τον προπονητή τερματοφυλάκων, Άλαν Κέλι που συνεχίζει.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου του Λίβερπουλ αναφέρει πώς ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν συνεχίζει στον πάγκο της Έβερτον. Ο λόγος που αποχώρησε είναι τα κακά αποτελέσματα της ομάδας, μιας και μετά από ένα χρόνο στην τεχνική της ηγεσίας είχε μόλις 4 νίκες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr