Ποδόσφαιρο

Serie A: Η Έμπολι «άλωσε» το Μιλάνο [vids]

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 23:56

«Κάζο» των «νερατζούρι» που ηττήθηκαν 1-0 στην έδρα τους. Ισοπαλία της Μπολόνια με την Κρεμονέζε.

Serie A: Η Έμπολι «άλωσε» το Μιλάνο [vids]

Ήττα εντός έδρας για την Ίντερ στο ματς με την Έμπολι. Στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τη Serie A, ηττήθηκε 1-0 στο «Giuseppe Meazza» από την Έμπολι. Σε μεγάλο βαθμό, βέβαια, «πλήρωσε» την αποβολή του Σκρίνιαρ στο 40'.

Ο οποίος έκανε ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα που θύμισε… καρατιά στον Καπούτο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Έμπολι κατάφερε να σκοράρει στο 66' με τον Μπαλντάτζι, μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. Σε μια φάση που έχει μερίδιο ευθύνης και ο Ονάνα. Ωστόσο, στη συνέχεια η Ίντερ είχε ευκαιρίες.

Με πιο σημαντική από όλες εκείνη του 77' με την κεφαλιά του Ντε Φράι, στο οριζόντιο δοκάρι.

Την ευκαιρία για την πρώτη της νίκη έχασε η Κρεμονέζε στο ματς του «Renato Dall'Ara». Αν και προηγήθηκε 1-0 της Μπολόνια, κράτησε μόλις πέντε λεπτά το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και έτσι το τελικό 1-1 άφησε τους φιλοξενούμενους χωρίς νίκη μετά από 19 αγωνιστικές (8 ισοπαλίες και 11 ήττες).

Με τους 8 βαθμούς συγκομιδή που έχουν, παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Serie A. Η Κρεμονέζε προηγήθηκε 1-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οκερέκε στο 50'. Μια υπόδειξη που δόθηκε μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR. Ωστόσο στο 55' έγινε το 1-1 για την Μπολονια με το αυτογκόλ του Κίρικες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr