Ποδόσφαιρο

Premier League: Η Τότεναμ «ζωντανή» στο... κυνήγι της 4άδας [vid]

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 00:36

Τα «σπιρούνια» νίκησαν 1-0 την Φούλαμ στο «Craven Cottage» και είναι στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Premier League: Η Τότεναμ «ζωντανή» στο... κυνήγι της 4άδας [vid]

Με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει ένα ιστορικής σημασίας γκολ, η Τότεναμ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «Craven Cottage». Τα «σπιρούνια» επικράτησαν 1-0 στην έδρα της Φούλαμ. Έτσι έφτασαν τους 36 βαθμούς και είναι στο -3 από την Νιούκαστλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χάρι Κέιν. Όμως αυτό το γκολ ήταν ιστορικό, διότι ήταν το 266ο του γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ. Έτσι έπιασε τον Τζίμι Γκριβς, τον θρύλο των «σπιρουνιών» και είναι έτοιμος όταν σκοράρει ξανά για να γράψει το δικό του όνομα με χρυσά γράμμα, στην ιστορία του συλλόγου του Λονδίνου.

Στο πρώτο κομμάτι του ματς, η Φούλαμ ήταν περισσότερο απειλητική. Με τον Γιορίς να δηλώσει το «παρών» με σημαντικές επεμβάσεις. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου 45λεπτου,η Τότεναμ ανέβασε στροφές. Κατάφερε, δε, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να σκοράρει με το σουτ του Κέιν, το 0-1.

Ο Άγγλος σέντερ φορ άγγιξε με κεφαλιά, το 0-2, στο 58'! Στο 88' ο Γιορίς επενέβη για άλλη μια φορά, καθώς έδιωξε σε κόρνερ, το σουτ που επιχείρησε ο Σόλομον. Το 0-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε και η Τότεναμ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr