Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Εξάσφαιρη Λειψία στο Γκέλσενκιρχεν [vid]

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 22:03

Συνέτριψε 6-1, εκτός έδρας, την Σάλκε και είναι ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Bundesliga: Εξάσφαιρη Λειψία στο Γκέλσενκιρχεν [vid]

Πέταγε… φωτιές η Λειψία στο εκτός έδρας ματς με την Σάλκε. Η ομάδα του Μάρκο Ρόσε έκανε «παρέλαση» στο Γκέλσενκιρχεν. Διότι δεν νίκησε απλά τη Σάλκε. Την συνέτριψε με το επιβλητικό και εμφατικό 6-1. Ένα αποτέλεσμα που την έχει ανεβάσει προσωρινά στη δεύτερη θέση της Bundesliga.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν απλά καλό, αλλά άκρως εντυπωσιακό από την πλευρά της Λειψίας. Διότι κατάφερε στα πρώτα 45 λεπτά να «σκορπίσει» την Σάλκε. Το αποτέλεσμα ήταν να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων. Ο Αντρέ Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 7', για να ακολουθήσει το γκολ του Χένρικς στο 15' για το 0-2. Επιπλέον, ακολούθησαν δύο ακόμη γκολ. Στο 44' με τον Αντρέ Σίλβα και στο 45'+2 με τον Ντάνι Όλμο.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος το σκορ συνέχισε να μεγαλώνει. Αρχικά, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 56' με το γκολ του Κοζούκι. Αλλά η συνέχεια ανήκε εκ νέου στην Λειψία. Αρχικά με τον Ντάνι Όλμο στο 83' και τον Πόουλσεν να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα, μιας και διαμόρφωσε το τελικό 1-6 στο 89'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr