Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Η Μπάγερν γλίτωσε τα χειρότερα [vids]

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 23:25

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Μονάχου. Έριξε 5άρα η Βόλφσμπουργκ στο Βερολίνο.

Bundesliga: Η Μπάγερν γλίτωσε τα χειρότερα [vids]

Μπάγερν Μονάχου σε… κρίση. Μετά την επανέναρξη της Bundesliga, η περσινή πρωταθλήτρια δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό. Διότι σε δύο αγωνιστικές έχει ισάριθμες ισοπαλίες. Μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Λειψία, την Τρίτη το βράδυ οι Βαυαροί έμειναν στο 1-1 με την Κολωνία στο Μόναχο. Βέβαια, το αποψινό ματς δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το προηγούμενο. Διότι κόντρα στην Κολωνία η Μπάγερν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Σε αντίθεση με την Κολωνία που είχε μόλις μία τελική στο αντίπαλο τέρμα. Αλλά αυτή ήταν εύστοχη.

Μιας και στο 4' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ (0-1) με τον Σχίρι. Η Μπάγερν μετά το γκολ πίεσε ασφυκτικά. Είχε πάνω από 20 τελικές, εκ των οποίων οι 7 στο τέρμα. Τελικά γλίτωσε τα χειρότερα η ομάδα του Νάγκελσμαν, καθώς στο 90' ισοφάρισε με μακρινό σουτ του Κίμιχ.

Στο Βερολίνο η πολύ φορμαρισμένη Βόλφσμπουργκ έκανε πάρτι. Και την… πλήρωσε η Χέρτα. Διότι το τελικό 5-0 των «λύκων» τα λέει όλα! Η παράσταση της Βόλφσμπουργκ άρχισε από νωρίς. Καθώς στο 4' ο Σβάνμπεργκ πέτυχε το 0-1, με τους Άρνολντ (31' με πέναλτι) και Βιντ (34') να «κλειδώνουν» τη νίκης της. Όλοι είχαν την αίσθηση πώς η Χέρτα θα μπορούσε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, με σκοπό να ξαναμπεί στο ματς. Αυτό δεν συνέβη. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι με σκόρερ τους Μπακού (72') και Μαρμούς (86') έφτασαν στο εκκωφαντικό 5-0!

Επίσης, το ματς της Χοφενχάιμ με τη Στουτγκάρδη έληξε ισόπαλο 2-2. Ναι μεν ο Κράμαριτς άνοιξε το σκορ στο 11' για τη Χοφενχάιμ, αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ο Γκουϊράσι ισοφάρισε (1-1) στο 45'+5. Ακόμη, στο 77' ο Έντο πέτυχε το 1-2 για τη Στουτγκάρδη. Όμως, η αποβολή του Αχαμάντα (σ.σ.: με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78') άλλαξε τα δεδομένα του ματς. Με τον Κράμαριτς να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων και έδωσε το βαθμό, ισοφαρίζοντας στο 90'+4 στο τελικό 2-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr