Ποδόσφαιρο

Serie A: Η Λάτσιο με άγριες διαθέσεις «ισοπέδωσε» τη Μίλαν [vid]

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 23:41

Οι «λατσιάλι» ήταν καταιγιστικοί και συνέτριψαν 4-0 τους «ροσονέρι» στο «Olimpico».

Serie A: Η Λάτσιο με άγριες διαθέσεις «ισοπέδωσε» τη Μίλαν [vid]

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το ματς του «Olimpico» ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μίλαν. Οι «λατσιάλι» ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικοί. Διότι δεν πέτυχαν απλά μια νίκη. Αντίθετα αυτό που συνέβη στο ματς της «αιώνιας» πόλης ήταν ένας θρίαμβος από την πλευρά της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς νίκησε με 4-0.

Το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Λάτσιο ήταν άκρως κομβικό για τη συνέχεια. Μόλις στο 4' ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αξιοποίησε την πάσα του Τζακάνι και άνοιξε το σκορ (1-0).

Η Μίλαν προσπάθησε να αντιδράσει και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ματς. Όμως, αυτό δεν έγινε δυνατόν. Αντίθετα, πριν το ημίχρονο δέχθηκαν και δεύτερο γκολ. Στο 38' ο Μάρουσιτς σημάδεψε το δοκάρι, αλλά ο Τζακάνι πήρε το…ριμπάουντ και σημείωσε το 2-0.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Μίλαν ήρθε στο 50' με τον Μπενασέρ να απειλεί, αλλά δεν βρήκε το στόχο. Η Λάτσιο κατάφερε και έφτασε σε τρίτο γκολ, στο 67'. Κέρδισε πέναλτι, με τον Λουίς Αλμπέρτο να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα» και να ανεβάζει το σκορ στο 3-0.

Επιπλέον, στο 75' ο σκόρερ βρήκε τον Φελίπε Άντερσον και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους «λατσιάλι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr