Ποδόσφαιρο

EFL Cup: Η Νιούκαστλ πιο κοντά στον τελικό [vid]

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 23:59

Το πρώτο βήμα για τον τελικό έκαναν οι «καρακάξες» που νίκησαν 1-0 στο «St Mary's» τη Σαουθάμπτον

EFL Cup: Η Νιούκαστλ πιο κοντά στον τελικό [vid]

Μια… ανάσα από τον τελικό του EFL Cup είναι από το βράδυ της Τρίτης η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» πέτυχαν σημαντικό «διπλό» μέσα στο «St Mary's». Επικράτησαν 1-0 και έκαναν το πρώτο βήμα. Πλέον έχουν πολύ μεγάλο αβαντάζ, αλλά και τη ρεβάνς στο «St. James' Park» την άλλη Τρίτη (31/1). Πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για να βρεθούν στον τελικό της 26ης Φεβρουαρίου στο «Wembley».

Το ματς είχε καλό ρυθμό και ένταση, αλλά το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ. Διότι το γκολ που σημείωσε ο Ζοέλιντον, για την Νιούκαστλ, στο 39' δεν μέτρησε μιας και ο παίκτης από τις «καρακάξες» είχε υποπέσει σε επιθετικό φάουλ.

Στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Η μεν Νιούκαστλ στο 53' με τον Ζοέλιντον, η δε Σαουθάμπτον στο 64' με τον Άνταμς.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 73'. Ο Ζοέλιντον ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ (0-1).

Ωστόσο, στο 75' ο Άρμστρονγκ σκόραρε για την Σαουθάμπτον. Αλλά ο έλεγχος της φάσης μέσω του VAR έδειξε πώς ο παίκτης των «αγίων» είχε κάνει χέρι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr