Ποδόσφαιρο

FA Cup: Η Άκρινγκτον πέρασε στον 4ο γύρο

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 00:22

Ένα γκολ με πέναλτι στην παράταση διαμόρφωσε το 1-0 κόντρα στην Μπόρεχαμ. Η Λιντς επόμενος αντίπαλός της.

FA Cup: Η Άκρινγκτον πέρασε στον 4ο γύρο

Ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας ολοκληρώθηκε. Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Άκρινγκτον και την Μπόρεχαμ. Ένα ματς αμφίρροπο και ανοικτό. Όχι μόνο στα 90, αλλά στα 120 λεπτά που κράτησε τελικά. Ωστόσο, ένα γκολ στην παράταση ήταν εκείνο που καθόρισε την έκβαση του ματς και έδωσε τελικά στην Άκρινγκτον, με 1-0, το εισιτήριο για τον 4 γύρο. Εκεί όπου θα υποδεχθεί την Λιντς, στις 28/1.

Το ματς ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο. Η κατοχή της μπάλας ήταν ελαφρώς υπέρ της Άκρινγκτον που είχε 53%, έναντι του 47% της Μπόρεχαμ. Με τις δύο ομάδες να έχουν 3-2 τελικές στο τέρμα και συνολικά 12-9 στα 120 λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο, η γηπεδούχος ομάδας ήταν εκείνη που κατάφερε να σκοράρει.

Μετά το 0-0 στα 90 λεπτά, στο έξτρα ημίωρο ήρθε το γκολ. Πιο συγκεκριμένα, η Άκρινγκτον κέρδισε πέναλτι στο 90'+6 με τον Λιφ να το εκτελεί εύστοχα στο 90'+7 και να διαμορφώνει το τελικό 1-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr