Ποδόσφαιρο

Παυλίδης «λαμπρός» την οδηγεί [vid]

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 22:53

Η Άλκμααρ νίκησε 4-1, εκτός έδρας, την Γκόου Αχέντ Ίγκλς με τον Έλληνα φορ να σκοράρει ξανά. Η ΑΖ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Παυλίδης «λαμπρός» την οδηγεί [vid]

Τρίτη διαδοχική νίκη στο ολλανδικό πρωτάθλημα για την Άλκμααρ που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, τελευταία, στην Eredivisie. Η ΑΖ νίκησε 4-1, εκτός έδρας, την Γκόου Αχέντ Ίγκλς και βρίσκεται μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να οδηγεί την ομάδα του. Μιας και ο Έλληνας φορ είναι σε πολύ καλό… φεγγάρι και σκοράρει με μεγάλη συχνότητα μετά την επανέναρξη της ολλανδικής λίγκας.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Παυλίδης πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στην εκτός έδρας νίκη της Άλκμααρ κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ίγκλς. Διότι ήταν το πρώτο που σημείωσε η ΑΖ στο ματς. Διότι στο 38' αξιοποίησε τη σέντρα του Σουγκαβάρα από τα δεξιά και έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Ντε Λάνγκε για το 0-1.

Επιπλέον, ο διεθνής επιθετικός ήταν εκείνο που έδωσε την πάσα στον Μπούρμεϊστερ, στις καθυστερήσεις (90'+5) για το τελικό 1-4. Τα άλλα γκολ της ΑΖ πέτυχαν ο Μιχαήλοβιτς στο 57' και ο Σουγκαβάρα στο 87'. Επίσης, το γκολ της τιμής για την Γκόου Αχέντ Ίγκλς ήρθε στο 90'+2 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βίλουμσον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr