Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Δεύτερη η Ουνιόν, στην 5άδα η Ντόρτμουντ [vids]

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 23:50

Η ομάδα του Βερολίνου πέρασε από τη Βρέμη και είναι στο -3 από την Μπάγερν. Διπλό… Ευρώπης για την Μπορούσια.

Bundesliga: Δεύτερη η Ουνιόν, στην 5άδα η Ντόρτμουντ [vids]

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στο γερμανικό πρωτάθλημα. Καθώς μετά τη χθεσινή, νέα απώλεια βαθμών της Μπάγερν Μονάχου, οι ομάδες που ακολουθούν θέλουν να πλησιάσουν κι άλλο την πρώτη θέση. Κάτι που έκανε η Ουνιόν. Η ομάδα του Βερολίνου νίκησε 2-1 την Βέρντερ στη Βρέμη. Ένα αποτέλεσμα που την ανέβασε στη δεύτερη θέση της Bundesliga, στο -3 από την ομάδα του Μονάχου.

Επιπλέον, στους κερδισμένους της αγωνιστικής ήταν και η Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια νίκησε στο Μάιντζ, με γκολ στις καθυστερήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Ευρώπη. Επίσης, μια ομάδα που συνεχίζει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση είναι η Λεβερκούζεν. Η Μπάγερ έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες και έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Αν, δε, συνεχίσει έτσι, τότε δεν αποκλείεται να μπει στο κόλπο για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ωστόσο, ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ήταν αυτό που πήρε η Άουγκσμπουργκ. Τέλος, στη «μάχη» με φόντο την έξοδο στο UEFA Champions League, Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμειναν στο 1-1, με τα γκολ να έρχονται λίγο πριν και λίγο μετά το ημίχρονο.

  • Μάιντζ - Ντόρτμουντ 1-2

(2' Λι Γιάε-Σουνγκ - 4' Ριέρσον, 90'+3 Ρέινα)

  • Άουγκσμπουργκ - Γκλάντμπαχ 1-0

(82' Μπερίσα)

  • Βέρντερ Βρέμης - Ουνιόν Βερολίνου 1-2

(13' Πίεπερ - 18' Χάμπερερ, 46' Μπέχρενς)

  • Λεβερκούζεν - Μπόχουμ 2-0

(8' Ταπσόμπα, 53' Χλόζεκ)

  • Φράιμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

(47' Γκίντερ - 42' Κόλο Μουανί)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr