Ποδόσφαιρο

EFL Cup: Η Γιουνάιτεντ έβγαλε... εισιτήριο για το «Wembley» [vids]

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 00:08

Η ομάδα του Μάντσεστερ νίκησε 3-0 στο «City Ground» την Νότιγχαμ και ουσιαστικά πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης.

EFL Cup: Η Γιουνάιτεντ έβγαλε... εισιτήριο για το «Wembley» [vids]

Με το… ενάμιση πόδι στον τελικό του Carabao Cup βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν νικηφόρα από το «City Groud» του Νότιγχαμ. Επικράτησαν 3-0 της Φόρεστ και έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της 1ης Φεβρουαρίου, στο «Old Trafford». Αλλά, παράλληλα, έχουν βγάλει ήδη… εισιτήριο για τον τελικό της 26ης Φεβρουαρίου στο «Wembley».

Η ομάδα του Τεν Χάαγκ άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς. Μόλις στο 6' με την ατομική ενέργεια του Ράσφορντ που πλάσαρε εύστοχα τον Χένεσι για το 0-1.

Ωστόσο, στο 23' ο Σάριτζ σκόραρε. Αλλά το 1-1 δεν μέτρησε, καθώς το VAR έδειξε πώς υπήρχε οφσάιντ στη φάση.

Επιπλέον, στο 45' ήταν η σειρά του Βέγκχορστ να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ για το 0-2.

Μια ακόμη καλή στιγμή ήρθε στο 54' για τους «κόκκινους διαβόλους». Καθώς το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Έρικσεν έξω από την περιοχή, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χένεσι.

Ακόμη, στο 89', ο Μπρούνο Φερνάντες με σουτ εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr