Ποδόσφαιρο

Στα ημιτελικά η Λαμία, νίκησε ξανά τον Απόλλωνα Παραλιμνίου [vids]

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 20:53

«Έβρεξε» γκολ στο «Αθανάσιος Διάκος» με την ομάδα της Φθιώτιδας να επικρατεί 4-2 της αντίστοιχης του νομού Σερρών.

Στα ημιτελικά η Λαμία, νίκησε ξανά τον Απόλλωνα Παραλιμνίου [vids]

Η νίκη 2-1 που είχε πετύχει η Λαμία στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, στο δημοτικό στάδιο Σερρών κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, την καθιστούσε το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε, τελικά, στο δεύτερο ματς. Καθώς το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη νίκησε 4-2 και πέρασε με 2/2 νίκες στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ωστόσο, το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Με τις μεγάλες φάσεις αν έρχονται από τα πρώτα λεπτά. Πιο συγκεκριμένα, στο 3' η προβολή του Ασκόφσκι σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Με τον Απόλλωνα να παίζει ανοικτά, χωρίς σκοπιμότητες. Το αποτέλεσμα ήταν στο 8' να γίνει το 0-1. Κόρνερ του Γεωργιάδη με τον Γιάννη Κουτζαβασίλη να σκοράρει από κοντά.

Όμως, η Λαμία μέσα σε λίγα λεπτά γύρισε το ματς. Αρχικά στο 20' με τον Ντε Βινσέντι να πασάρει στον Ασκόφσκι πέρασε τον Φώτη Κουτζαβασίλη για το 1-1.

Επιπλέον, στο 25' ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ και ο Παούλαβετς με κεφαλιά σημείωσε το 2-1. Ολική ανατροπή για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Αλλά το αυτογκόλ του Γκέκα στο 39' έβαλε τέλος στα όποια όνειρα μπορεί να έκαναν στην ομάδα του Παραλιμνίου για… πρόκριση!

Στο δεύτερο μέρος η έντονη βροχόπτωση δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Αλλά ευκαιρίες σημειώθηκαν, ειδικά από την πλευρά της Λαμίας, αλλά και από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Επιπλέον, στο 86' ο Ελίζι με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 3-2.

Η τελευταία… κουβέντα στο ματς, όμως, «ειπώθηκε» από την πλευρά των γηπεδούχων. Μιας και στο 90'+2 ο Τσιλούλης διαμόρφωσε το τελικό 4-2 μετά την πάσα του Βέργου.

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν, Πάουλαβετς (68' Λαμπρόπουλος), Αντέτζο, Γκοράνοφ, Στάνκο, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60' Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (59' Βέργος), Ασκόφσκι (82' Κοντονίκος), Μανούσος (69' Τσούκαλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γ. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (64' Καρατλίδης), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (82' Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64' Πέτρου).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr