Ποδόσφαιρο

Eredivisie: Ο Άγιαξ ξέχασε τί θα πει νίκη [vid]

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 00:28

Έβδομο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, μετά το 1-1 με τη Φόλενταμ και -7 από την κορυφή.

Eredivisie: Ο Άγιαξ ξέχασε τί θα πει νίκη [vid]

Σε κρίση είναι ο Άγιαξ. Ο «Αίαντας» δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Φόλενταμ στο Άμστερνταμ. Έβδομο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Το ματς της Πέμπτης έληξε 1-1 και ήταν η έκτη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Άγιαξ. Σε ένα ματς που δημιούργησε πάνω από 25 τελικές, αλλά το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά από ένα πρώτο 45λεπτο με πολλές ευκαιρίες, αλλά χωρίς σκορ, το σκηνικό διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Μιας και το γκολ του Μιράνι στο 59' έφερε το 0-1. Η πίεση του Άγιαξ μετά το γκολ των φιλοξενούμενων έγιναν ασφυκτική. Τελικά με το εξαιρετικό, σε εκτέλεση, γκολ του Κούντους στο 80', ο «Αίντας» έφερε το ματς στα ίσα και πήρε τελικά τον βαθμό με το ισόπαλο 1-1. Η νέα «γκέλα», όμως, είχε και επακόλουθα. Μιας και λίγη ώρα μετά το ματς, η διοίκηση του Άγιαξ προχώρησε στην απόλυση του Άλφρεντ Σρόιντερ!

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Νέα δεδομένα στην… ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Μιας και η, μέχρι πρότινος, ουραγός Καμπούρ νίκησε 1-0 στην έδρα της Γκρόνινγκεν και την προσπέρασε στη βαθμολογία του ολλανδικού πρωταθλήματος. Το ματς ήταν ανοικτό, αλλά το γκολ του Φαν Κάαμ στο 77' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που ανέβασε τους φιλοξενούμενους στη 17η θέση, αφήνοντας πλέον τους γηπεδούχους στην 18η, αντίστοιχα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr