Ποδόσφαιρο

Copa del Rey: Στην παράταση πέρασε η «βασίλισσα» [vids]

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 00:42

Μετά από μια «μάχη» που κράτησε 120 λεπτά, η Ρεάλ νίκησε 3-1 την Ατλέτικο και είναι στα ημιτελικά. Μεγάλη πρόκριση της Μπιλμπάο στο «Mestalla».

Copa del Rey: Στην παράταση πέρασε η «βασίλισσα» [vids]

Ματς για γερά νεύρα ήταν ο τελευταίος, χρονικά, προημιτελικός στο Copa del Rey. Καθώς η Ρεάλ χρειάστηκε το έξτρα ημίωρο της παράτασης, για να κάμψει την αντίσταση της Ατλέτικο. Όπως και την αποβολή του Σάβιτς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 99'! Στη συνέχεια σημείωσε άλλα δύο γκολ και με σκορ 3-1 πέρασε στα ημιτελικά του ισπανικού κυπέλλου.

Ωστόσο, το ματς με τους «rojiblancos» ήταν συναρπαστικό. Ο Μοράτα ήταν εκείνος που σκόραρε στο 19' και άνοιξε το σκορ στη «μάχη» της Μαδρίτης, για… λογαριασμό της Ατλέτικο (0-1). Ένα γκολ που κράτησε η ομάδα του Σιμεόνε ω το 79'. Διότι σε εκείνο το σημείο, ο Ροντρίγκο έκανε μια εξαιρετική ατομική ενέργεια και νίκησε τον Όμπλακ για το 1-1.

Στην παράταση όλα άλλαξαν μετά την αποβολή του Σάβιτς στο 99'. Καθώς ο Μπενζεμά, στο δεύτερο δοκάρι, μετά το γύρισμα του Βινίσιους στο 104' πέτυχε το 2-1 και ο δημιουργός του δεύτερου γκολ, με ατομική ενέργεια το 3-1 στο 120'+1, οριστικοποιώντας την πρόκριση των «merengues» στην 4άδα του Copa del Rey!

Εξάλλου, στον άλλο προημιτελικό, η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν καλύτερη. Οι Βάσκοι έφυγαν νικητές από το «Mestalla», νικώντας 3-1 την Βαλένθια. Το πιο… ενδιαφέρον ήταν πώς πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στις «νυχτερίδες»! Ο Μουνιαΐν άνοιξε το σκορ στο 35' μετά την πάσα του Ινιάκι Γουίλιαμς, αλλά στο 43' ήρθε το αυτογκόλ του Ντε Μάρκος για το 1-1. Ωστόσο, στο 45' ξανά ο Ινιάκι έδωσε την ασίστ και ο Νίκο Γουίλιαμς σημείωσε το 1-2. Επιπλέον, στο 74' η ομάδα του Βαλβέρδε κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Βέσγκα για το τελικό 1-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr