Ποδόσφαιρο

Liga Portugal: Έντεκα λεπτά ήταν αρκετά στην Μπενφίκα [vid]

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 00:55

Τρίποντο για τους «αετούς» στην εκκίνηση της 18ης αγωνιστικής, 2-0 εκτός έδρας την Πάσος Φερέιρα.

Liga Portugal: Έντεκα λεπτά ήταν αρκετά στην Μπενφίκα [vid]

Νίκη και άλλες τρεις βαθμοί για τους «αετούς» της Λισσαβόνας, στο ματς που άνοιξε την 18η αγωνιστική στην πορτογαλική λίγκα. Η Μπενφίκα επικράτησε 2-0 της ουραγού Πάσος Φερέιρα. Έτσι απέκτησε για απόψε διαφορά 7 βαθμών από τη δεύτερη Μπράγκα.

Η Μπενφίκα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς του «Estádio Capital do Móvel» κόντρα στην Πάσος Φερέιρα. Μιας και μέσα στα πρώτα έντεκα λεπτά, δεν πήρε απλά το προβάδισμα. Οι «αετοί» σκόραραν δύο φορές και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Καταρχάς, ο Γκριμάλντο στο 7' πέτυχε το 0-1, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 11', ήταν η σειρά του Ζοάο Μάριο να σκοράρει για το 0-2, με σουτ από κοντά. Στα πρώτα 35 λεπτά, θα μπορούσαν να είχαν μεγαλώσει κι άλλο το σκορ.

Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι 100% δίκαιο βάσει της τροπής που πήρε το ματς στη συνέχεια. Διότι η «μαχητική» Πάσος Φερέιρα έφτασε κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, είχε τρία δοκάρια. Με τον Νάιτζελ Τόμας, τόσο στο 40' όσο και στο 72'. Αλλά και με τον Φάμπιο Γκόμες στις καθυστερήσεις, δηλαδή στο 90'+4.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr