Ποδόσφαιρο

Ο Παναιτωλικός πέρασε με 3-2 από τον Βόλο [vid]

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 21:38

Ο Βόλος προηγήθηκε νωρίς στο Πανθεσσαλικό όμως ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή και πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 που τον κράτησε ζωντανό στο κόλπο της εξάδας. Κομβική η απόκρουση του Στεργιάκη στο πέναλτι του Μπαριέντος.

Ο Παναιτωλικός πέρασε με 3-2 από τον Βόλο [vid]

Ο Βόλος έκανε κάποια λάθη στην αρχή του ματς, γεγονός που έδωσε… αέρα στην ομάδα του Παναιτωλικού. Στη συνέχεια -όμως- οι γηπεδούχοι ανέβασαν “στροφές”, πλησίασαν τα αντίπαλα καρέ και στο 18′ ήρθε το 1-0. Ο Ντέλετιτς έκανε το σουτ από τα πλάγια της περιοχής, ο Στεργιάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και Τσιρίνος πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 1-0.

Το ματς κράτησε έναν καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες. Παναιτωλικός, όμως, ήταν αυτός που έφτασε στην ισοφάριση πριν βγει το πρώτο μέρος. Στο 39′ ο Μόρσεϊ έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από τα αριστερά και Σενγκέλια -με ωραίο σουτ- νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-1!

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (58′) ο Βόλος κέρδισε πέναλτι. Μετά από βαθιά στην περιοχή του Παναιτωλικού, ο Στεργιάκης βρήκε άσχημα στην έξοδό του τον Οζέγκοβιτς, με τον κ. Τσέτσιλα να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο πορτιέρε του Παναιτωλικού έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε!

Στο 66′ ο Μόρσει μοίρασε στον νεοεισελθόντα Χατζηθεοδωρίδη, ο Ντέλετιτς τον ανέτρεψε κι έτσι ο Παναιτωλικός είχε κι εκείνος την ευκαιρία του απ’ το σημείο του πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε με ψυχραιμία και ευστόχησε για το 1-2 του Παναιτωλικού στο Πανθεσσαλικό. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του νεαρού Βραζιλιάνου στο πρωτάθλημα, δεύτερο με πέναλτι μετά από εκείνο απέναντι στην ΑΕΚ.

Στο 73′ οι παίκτες του Παναιτωλικού έπιασαν στον “ύπνο” την άμυνα του Βόλου. Ο Σενγκέλια εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Μαλής με προβολή έγραψε το 1-3! Στο 81′ ο Κούτσιας σκόραρε για τον Βόλο, ωστόσο είχε ξεκνήσει την προσπάθεια του από αντικανονική θέση και το γκολ ακυρώθηκε.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα (82' Αρούνα), Μπαριέντος, Μεταξάς (13' Γκάχι), Πιρές (74' Μεσκίδα), Ντέλετιτς (74' Κούτσιας), Τσιρίνος (82' Καρτάλης), Οζέγκοβιτς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Λιάβας, Λάρσον (46' Χατζηθεοδωρίδης), Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (79' Κολοβός), Μόρσεϊ (90' Τσιγγάρας), Σενγκέλια (85' Ξενιτίδης), Πέδρο (85' Μπουζούκης)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr