Ποδόσφαιρο

Οι πρωτοπόροι έκαναν τη δουλειά τους…

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 16:56

Αμετάβλητη η κατάσταση και η κατάταξη στις πρώτες θέσεις και των δύο ομίλων της Super League 2.

Οι πρωτοπόροι έκαναν τη δουλειά τους…

Δεν άλλαξε κάτι ούτε στο βόρειο, ούτε στο νότιο όμιλο όσον αφορά στις πρώτες θέσεις. Δηλαδή εκεί που γίνεται «παιχνίδι» αναφορικά με την άνοδο στη Super League 1. Πιο συγκεκριμένα, στο βόρειο όμιλο κατά σειρά οι ΑΕΛ, Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσα πήραν τους τρεις βαθμούς και συνέχισαν να είναι στο κατόπι του Πανσερραϊκού. Η ΑΕΛ νίκησε εύκολα, εκτός έδρας, τον Απόλλωνα Πόντου. Αντίθετα, τόσο η Αναγέννηση Καρδίτσας όσο και η Νίκη Βόλου εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα και επικράτησαν κόντρα σε Βέροια και Ηρακλή, αντίστοιχα. Επιπλέον, στα άλλα δύο ματς του ομίλου είχαμε «λευκή» ισοπαλία. Ειδικότερα στα ματς Διαγόρας - Μακεδονικός και Απόλλων Λάρισας - Αλμωπός Αριδαίας, αντίστοιχα.

Το σκηνικό, βέβαια, ήταν ανάλογο και στον νότιο όμιλο. Η πρωτοπόρος Κηφισιά «φιλοδώρησε» με 6 γκολ την Επισκοπή. Άνετο τρίποντο για τον Απόλλωνα κόντρα στην Προοδευτική, με 3-0. Ειδικότερα έχει σημασία να αναφερθεί πώς όλα τα γκολ ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο. Η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από την Αλικαρνασσό στην Κρήτη, με αντίπαλο τον Ηρόδοτο. Στο άλλο ματς που έγινε στο νησί, ΟΦ Ιεράπετρας και Καλαμάτα έμειναν στο 0-0, με τα δοκάρια να παίζουν ρόλο στο ματς!

Βόρειος όμιλος

Αναγέννηση Καρδίτσας - Βέροια 1-0

(23' Αθανασιάδης)

Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ 0-3

(49' Κ. Παπαγεωργίο, 78' Μαυριάς, 79' Νούνιες)

Απόλλων Λάρισας - Αλμωπός Αριδαίας 0-0

Διαγόρας - Μακεδονικός 0-0

Νίκη Βόλου - Ηρακλής 1-0

(28' Ολαϊθόλα)

Νότιος Όμιλος

Προοδευτική- Απόλλων Σμύρνης 0-3

(9' Μωραΐτης, 36' Κουάρδα, 42' Φατιόν)

Ηρόδοτος - Παναχαϊκή 0-2

(36' Λινάρδος, 84' Αλεξόπουλος)

Κηφισιά - Επισκοπή 6-0

(12' Μπαρμπόσα, 14' Παυλάκης, 29' Τετέι, 52' Ταλάλ, 88' Γκίνη, 90'+2 Καλλέργης)

ΟΦ Ιεράπετρας - Καλαμάτα 0-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr