Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Η αντεπίθεση της Ντόρτμουντ [vids]

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 20:39

Νέα νίκη για την Μπορούσια που είναι πλέον στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Bundesliga: Η αντεπίθεση της Ντόρτμουντ [vids]

Νέα δεδομένα στο γερμανικό πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον χτυπάει… κόκκινο. Μια και έξι ομάδες βρίσκονται σε απόσταση 5 βαθμών. Ωστόσο, αυτή που έχει επιστρέψει για τα καλά στο παιχνίδι της εξόδου στο Champions League και του τίτλου είναι η Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια πέρασε νικηφόρα από την «Bay Arena» και πλέον είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Στο ματς που έκλεισε την 18η αγωνιστική, η Ντόρτμουντ πέτυχε ένα πολύ μεγάλο «διπλό». Νίκησε 2-0 τη Λεβερκούζεν. Ο Αντεγέμι άνοιξε το σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Πιο συγκεκριμένα στο 33' ήρθε το 0-1 και έδωσε… αέρα στην Μπορούσια. Η Μπάγερ προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και να το φέρει στα ίσια. Ωστόσο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε ένα ακόμη γκολ. Αλλά το έβαλαν οι παίκτες της Λεβερκούζεν. Το αυτογκόλ του Ταπσόμπα έκανε το σκορ 0-2, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε ως το φινάλε και έδωσε στην Ντόρτμουντ μια πάρα πολύ σημαντική νίκη.

Στο άλλο κυριακάτικο ματς της Bundesliga, Σάλκε και Κολωνία έμειναν στο 0-0. Με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 51'. Καθώς η κεφαλιά του Χούμπερς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Σάλκε είχε τη δική της καλή στιγμή στο 65' με την κεφαλιά του Κράους που πέρασε πάνω από την εστία. Η «λευκή» ισοπαλία στο φινάλε δεν άλλαξε την κατάσταση των γηπεδούχων που παραμένουν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Κολωνία βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr