Ποδόσφαιρο

FA Cup: Η Μπράιτον «πέταξε» έξω την Λίβερπουλ [vids]

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 20:47

Με γκολ του Μιτόμα στις καθυστερήσεις νίκησε 2-1 τους «reds». Πρόκριση και για την Στόουκ.

FA Cup: Η Μπράιτον «πέταξε» έξω την Λίβερπουλ [vids]

Εκτός Κυπέλλου Αγγλίας έμεινε η Λίβερπουλ. Με τον κακό της «δαίμονα», την Μπράιτον, να την νικά (2-1) και πάλι μετά το πρωτάθλημα και να την αποκλείει με γκολ στις καθυστερήσεις. Σε ένα ματς, ωστόσο, που ξεκίνησε με τους καλύτερους «οιωνούς» για τους «reds».

Μιας και στο 30' ο Έλιοτ ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Κλοπ. Ωστόσο, το προβάδισμα των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ ώρα. Πιο συγκεκριμένα, στο 39' ο Ντανκ ισοφάρισε σε 1-1. Το ματς ήταν ανοικτό, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+2) ο Μιτόμα σκόραρε και «σκότωσε» την Λίβερπουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας πέρασε και η Στόουκ. Εκμεταλλευόμενη την έδρα της, επικράτησε 3-1 της Στίβενεϊτζ. Το γρήγορο γκολ του Μπράουν (3') έδωσε σημαντικό αβαντάζ στους γηπεδούχους. Στο 70' ο Ριντ ισοφάρισε σε 1-1 για την Στίβενεϊτζ. Αλλά αυτό το γκολ μάλλον «αφύπνισε» την Στόουκ. Καθώς ο Λορέν στο 73' και ο Μπέικερ με πέναλτι στο 80' διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Ωστόσο, το τρίτο ματς της ημέρας πήγε σε επαναληπτικό. Με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ των 1-0 παικτών να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις σε 3-3 την Ρέξαμ. Το ματς άρχισε με γκολ για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν με τον ΜακΜπέρνι στο 2'. Ο Τζόουνς ισοφάρισε σε 1-1 στο 50', ενώ ο Ο'Κόνορ πέτυχε το 2-1 στο 61'. Η ομάδα του Σέφιλντ έφερε ξανά το ματς στα ίσα, στο 65', με τον Νόργουντ.

Αλλά η αποβολή του Τζέμπισον στο 71' άλλαξε τα δεδομένα. Η Ρέξαμ προηγήθηκε και πάλι, στο 86', με τον Μάλιν (3-2). Όλα έδειχναν πώς η πρόκριση θα πάει στη Ρέξαμ. Διαφορετική άποψη, όμως, είχε ο Ίγκαν που σκόραρε στο 90'+5 για το τελικό 3-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr