Ποδόσφαιρο

Χαμένη ευκαιρία για Ομόνοια και Πάφο [vid]

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 22:42

Ισοπαλία 0-0 στο «ΓΣΠ» με τις δύο ομάδες να σπαταλούν την ευκαιρία να ανέβουν βαθμολογικά. Νέο τρίποντο για τη Νέα Σαλαμίνα.

Χαμένη ευκαιρία για Ομόνοια και Πάφο [vid]

Ισοπαλία χωρίς σκορ στο «ΓΣΠ» ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφο. Με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν στην 4η θέση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, να ξεπεράσουν τον ΑΠΟΕΛ και να είναι δεύτεροι. Η Πάφος στο 2' είχε δοκάρι με τον Τάνκοβιτς. Με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, αλλά να μην σκοράρουν τελικά. Το αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία 0-0 στη Λευκωσία.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιανίκ Φερέρα): Φαμπιάνο, Ψάλτης (85' Μάθιους), Γιούστε, Λανγκ, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Κασάμα (64' Μπασιρού), Κίτσος (46' Λοΐζου), Μπρούνο, Μπεζούς (68' Χαραλάμπους), Κακουλλής (46' Ανσαριφάρντ).

ΠΑΦΟΣ (Xένινγκ Μπεργκ): Ίβουσιτς, Ικόκο, Κβίντα, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Πελάζιο (90'+3 Ντράγκομιρ), Κανέ, Χέσταντ (87' Αμπντουραχίμι), Τάνκοβιτς, Ναμ, Ζάιρο.

Η ανοδική πορεία της Νέας Σαλαμίνας συνεχίστηκε για άλλη μια αγωνιστική. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της, με το 2-0 κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού. Με δύο γρήγορα γκολ. Το πρώτο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντορεγκαράι στο 5' (1-0), ενώ το δεύτερο στο 20' με την κεφαλιά του Ντάτκοβιτς (2-0). Η ομάδα της Λεμεσού αντέδρασε και είχε διπλό δοκάρι στο 49' μετά την εκτέλεση του φάουλ του Τζάλμα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Ντιακιτέ, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Σεργίου, Καρλίτος (80' Μιγκελίτο), Μάντζεκ (80' Μαργκάσα), Οφόρι, Τσίκο (88' Φελίπε), Σάλαλιχ (66' Τιάγκο), Ντορεγκαράι (66' Τολεμές).

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Τσεντομίρ Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Παντελή, Μπιλοβάρ, Τεσέιρα, Τζάλμα, Κοντινέλα (64' Μπεραχίνο), Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Σις, Σιλβέστρος (64' Τσέρνιχ), Μιλιτσεάνου (90'+1 Κολιάς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr