Ποδόσφαιρο

Serie A: Άντε πιάστε τη Νάπολι τώρα! [vids]

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 23:56

Οι «παρτενοπέι» νίκησαν και τη Ρόμα και ξέφυγαν με 13 βαθμούς από τη δεύτερη Ίντερ. Βαριές ήττες για Μίλαν και Γιουβέντους.

Serie A: Άντε πιάστε τη Νάπολι τώρα! [vids]

Η φετινή Νάπολι κάνει εκπληκτική πορεία. Έκανε πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, την συνεχίζει και τώρα. Την Κυριακή το βράδυ πήρε ένα μεγάλο τρίποντο. Νίκησε 2-1 στο «Diego Armando Maradona Stadium» τη Ρόμα. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεφύγει με 13 βαθμούς από τη δεύτερη Ίντερ. Έτσι έκανε ένα ακόμη πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Διότι οι ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία, εξακολουθούν να κάνουν τα «δώρα» τους. Διότι καμία από αυτές που ακολουθούν δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει τη Νάπολι. Έτσι η ομάδα του Σπαλέτι συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία προς τον τίτλο.

Στα άλλα ματς, η Σασουόλο έκανε… πάρτι στο «San Siro». Συνέτριψε 5-2 την Μίλαν και την άφησε 15 βαθμούς πίσω από την Νάπολι. Αλλά «γκέλα» έκανε και η Γιουβέντους. Ήττα 2-0 στο Τορίνο από την Μόντσα και είναι στο -5 από την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League. Χαμένη της αγωνιστικής, όμως, ήταν και η Λάτσιο. Διότι αν είχε κρατήσει τη νίκη κόντρα στην Φιορεντίνα, στο «Olimpico», θα έπιανε την Ίντερ στη δεύτερη θέση.

Μίλαν - Σασουόλο 2-5

(24' Ζιρού, 81' Οριγκί - 19' Ντεφρέλ, 22' Φρατέσι, 30' Μπεράρντι, 47' πέν. Λοριέντ, 79' Ματέους Ενρίκε)

Γιουβέντους - Μόντσα 0-2

(18' Κιουρία, 39' Ντάνι Μότα)

Λάτσιο - Φιορεντίνα 1-1

(8' Κασάλε - 49' Ν. Γκονζάλες)

Νάπολι - Ρόμα 2-1

(17' Οσίμεν, 86' Σιμεόνε - 75' Ελ Σαράουι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr