Ποδόσφαιρο

La Liga: «Γκέλα» της Ρεάλ και +5 για την Μπαρτσελόνα [vids]

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 00:16

«Φρένο» στους Μαδριλένους έβαλε η Σοσιεδάδ στο «Santiago Bernabeu», με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στη «μάχη» του τίτλου.

La Liga: «Γκέλα» της Ρεάλ και +5 για την Μπαρτσελόνα [vids]

Στο φινάλε του πρώτου γύρου η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε… έδαφος στη «μάχη» του τίτλου. Καθώς η «λευκή» ισοπαλία στο «Santiago Bernabeu» με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, την άφησε 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Βέβαια, η ισοπαλία με τους Βάσκους δεν ήταν… έκπληξη.

Διότι ήταν μια ομάδα που προέρχονταν από συνεχόμενες νίκες. Καθώς το τελικό 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που είχε μια λογική! Εξάλλου, η Σοσιεδάδ είναι στο -3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και στο +5 από την 4η της βαθμολογίας Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διότι οι «rojiblancos» στην 19η αγωνιστική πέρασαν νικηφόρα από την Παμπλόνα και είναι μέσα στην 4άδα της La Liga. Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε, επίσης, η Θέλτα κόντρα στην Μπιλμπάο. Διότι το αποτέλεσμα αυτό την διατηρεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Κάτι που ισχύει και για την Βαγιαδολίδ. Επικράτησε 1-0 με γκολ στο φινάλε του νεοαποκτηθέντα Λαρίν και είναι πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στην La Liga 2.

Βαγιαδολίδ - Βαλένθια 1-0

(90' Λαρίν)

Οσασούνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

(74' Σαούλ Νίνγκεθ)

Θέλτα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0

(71' Άσπας)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr