Ποδόσφαιρο

Super League 2: Νίκες για Καλλιθέα και Αιγάλεω [vids]

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 20:50

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου νίκησε 3-0 την Ηλιούπολη, ενώ εκείνη του Θωμά Γράφα με 3-1 τον ΠΑΟ Ρουφ.

Super League 2: Νίκες για Καλλιθέα και Αιγάλεω [vids]

Στο «κυνήγι» της Κηφισιάς έμεινε η Καλλιθέα. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου νίκησε 3-0 την Ηλιούπολη στο «Ελ Πάσο». Σε ένα ματς που είχε από την αρχή το πάνω χέρι. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στα μισά του πρώτου μέρους. Πιο συγκεκριμένα, στο 24' ο Ντεμέτριους με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Καλλιθέα

Πάντως, η Ηλιούπολη απείλησε στο 43' με τη διπλή προσπάθεια του Κρητικού. Η Καλλιθέα άγγιξε το 2-0 στο 51', αλλά η κεφαλιά του Βλάχου σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά, στο 85' ήρθε το 2-0 μετά την ασίστ του Ναμπί και το ιδανικό τελείωμα του Κυνηγόπουλου.

Στο φινάλε του ματς και πιο συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις (90'+2) ο Κυνηγόπουλος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής και πλάσαρε εύστοχα τον Πολίτη για το τελικό 3-0.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Σίμος): Στρέζος, Μπουλούλης (88' Τσιντώνης), Νίλι (76' Ναμπί), Κύργιας, Ρέντζας (46' Ουές), Σαντάνα, Λουκίνας (67' Ιωαννίδης), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (67' Περέιρα), Βλάχος, Ντεμέτριους.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Παντέλης): Πολίτης, Πολίμος, Κωστόπουλος (46' Χέμπερτ), Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Δημητριάδης (86' Άντο), Ανδρέου (58' Μπαξεβάνος), Μπαστάκος, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης.

Όσον αφορά στο ματς που έγινε στο γήπεδο του Ταύρου, εκεί το Αιγάλεω επικράτησε 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ. Τελειώνοντας, ουσιαστικά, το ματς από το πρώτο ημίωρο. Ο Μπαστιάνος άνοιξε το σκορ (0-1) στο 10'. Στη συνέχεια, στο 25' ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά σκόραρε το 0-2, ενώ στο 27' «χτύπησε» εκ νέου με κεφαλιά για το 0-3. Ο ΠΑΟ Ρουφ μείωσε το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους. Όταν κέρδισε πέναλτι με τον Δαλαμήτρα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νιτσάκης για το 1-3 (45'). Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να μεγαλώσουν το σκορ, Ωστόσο, τόσο ο Σκαφίδας όσο και ο Κουνάδης με καίριες επεμβάσεις δεν επέτρεψαν να αυξηθεί το σκορ.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Γκούμας): Κουνάδης, Γιαννάκου (32' Τασιουλής), Καμύ, Κατσούλης, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης, Ζαχάρος, Νιτσάκης (70' Μπαϊράμι), Κουκοβίνης (46' Κυριαζής), Δαλαμήτρας.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Μπούσης, Καρατάσιος (16' Σπίνος), Φουρλάνος, Τσίτσαρης, Μπαστιάνος, Πολυχρόνης (61' Δημούτσος), Κολλάς (61' Σταματής), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (43' Κωστανάσιος).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr