Ποδόσφαιρο

Ο Βεϊρίνια κάνει μαγνητική την Τρίτη

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 21:25

Ο Πορτογάλος μπακ του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στα λίγα λεπτά που έπαιξε κόντρα στον Λεβαδειακό. Κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο η πρώτη εκτίμηση.

Ο Βεϊρίνια κάνει μαγνητική την Τρίτη

Πρόβλημα από το… πουθενά για τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό «ακούει» στο όνομα του Αντελίνο Βεϊρίνια. Ο Πορτογάλος πλάγιος μπακ του Δικεφάλου του Βορρά, μπήκε στο 80' στη θέση του Σάστρε. Αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, τραυματίστηκε.

Με αποτέλεσμα να τον κάνει αναγκαστική αλλαγή ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Νάσμπεργκ να παίρνει τη θέση του. Αν και υπήρξε μια ασυνεννοησία σε εκείνο το σημείο. Καθώς ο Πορτογάλος έδειξε στον πάγκο πώς το ματς ουσιαστικά είχε τελειώσει και δεν υπήρχε άλλος χρόνος, ενώ το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου του Βορρά κατάλαβε πώς ο παίκτης δεν μπορούσε να αγωνιστεί άλλο.

Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια είναι κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο. Ωστόσο, την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ώστε να εξακριβωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.