Ποδόσφαιρο

Νίκη από την «άσπρη βούλα» για τον Άρη [vid]

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 22:22

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκομίς στο 90'+6, η ομάδα της Λεμεσού νίκησε 1-0 στο «Τάσος Μάρκου» το Παραλίμνι.

Νίκη από την «άσπρη βούλα» για τον Άρη [vid]

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, με το οποίο καθιερώθηκε στην 4άδα της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος, κατέκτησε ο Άρης Λεμεσού. Η ομάδα του Σπιλέφσκι επικράτησε 1-0 στο «Τάσος Μάρκου» της ΕΝΠ για την 21η αγωνιστική.

Το ματς κρίθηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+6) από την «άσπρη βούλα». Το πέναλτι έκανε ο Γεβρέμοβιτς στον Μουσούντα και το εκτέλεσε εύστοχα ο Γκομίς, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Πλέον, με το αποτέλεσμα αυτό, ο Άρης είναι στο -5 από την Πάφο και στο -6 από τον ΑΠΟΕΛ.

Η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς για το Παραλίμνι ήρθε στο 54' με το γυριστό σουτ του Μέιρα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δοκάρι, οριζόντιο επίσης, είχε και ο Άρης στο 82' με το σουτ που έπιασε ο Γκομίς.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κορσία, Πολύκαρπου, Ντα Σίλβα, Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου (78' Φερνάντες), Λουσέρο, Βούκσεβιτς, Ντιαβαρά (78' Κοτσώνης), Μέιρα (63' Μορέιρα), Ρουσιάς (78' Boυτσένοβιτς).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μπρόρσον, Μουσούντα, Πηλέας, Μαγιαμπέλα (67' Μπαμπίκα), Μπράουν (46' Σπόλιαριτς), Στρούσκι (83' Γιαμπλόνσκι), Μπένγκτσον, Κακόριν, Στεπίνσκι (67' Γκομίς).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr