Ποδόσφαιρο

Ο Αστέρας άφησε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση [vid]

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 22:56

Η αποβολή του Κουρμπέλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (33') άλλαξε τις ισορροπίες και το γκολ του Μπαρτόλο (80') διαμόρφωσε το 1-0 της Τρίπολης.

Ο Αστέρας άφησε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση [vid]

Τρεις στιγμές καθόρισαν το ματς στην Τρίπολη. Η πρώτη ήταν στο 33'. Δηλαδή, όταν ο Κουρμπέλης που είχε κίτρινη κάρτα, έκανε «άτσαλο» μαρκάρισμα στον Καρμόνια. Με τον διαιτητή Τζήλο να του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον στέλνει νωρίτερα στα αποδυτήρια. Η δεύτερη στο 80' όταν ο Μπαρτόλο με δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Η τρίτη ήταν στο 86', με τον Ιωαννίδη. Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε τεράστια επέμβαση. Έτσι έμεινε το 1-0 για τους Αρκάδες που είχε ως αποτέλεσμα να ρίξει τους «πράσινους» στη δεύτερη θέση, στο -2 από την ΑΕΚ (σ.σ. 47 με 45 βαθμοί, ενώ ακολουθούν με 42 ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός!

Το ματς είχε μεγάλη νευρικότητα και από τις δύο πλευρές. Ο Παναθηναϊκός είχε συντριπτική κατοχή στο πρώτο ημίωρο. Διάστημα όπου οι «πράσινοι» έφτασαν να έχουν 72% κατοχή μπάλας στο διάστημα αυτό, ενώ οι Αρκάδες μόλις 28%. Όμως μέσα σε 6' άλλαξαν τα πάντα. Καθώς στο 27' ο Κουρμπέλης είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σανταφέ, ενώ στο 33' τη δεύτερη για σκληρό φάουλ στον Καρμόνα.

Η ένταση μεγάλη με τον Τζήλο να «μοιράζει» τις κίτρινες κάρτες. Αλλά με το αριθμητικό πλεονέκτημα, η κίνηση του Μάντζιου στο 71' με την είσοδο του Μπαρτόλο, ήταν «χρυσή» αλλαγή! Όμως ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία του να σκοράρει στο 76' με τον Παλάσιος από τη γωνία της περιοχής. Αλλά το γκολ ήρθε για τον Αστέρα. Πιο συγκεκριμένα, στο 80'. Σέντρα του Σίτι, απομάκρυνση του Πούχατς, με τον Μπαρτόλο να πιάνει το σουτ στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Το «τριφύλλι» είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 86'. Αλλά ο Ιωαννίδης που ήταν σε θέση τετ-α-τετ, έχασε τη «μονομαχία» από τον Παπαδόπουλο που έκανε τεράστια επέμβαση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (71' Μπαρτόλο), Γκαρντάβσκι (55' Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Σίτο, Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Τσέριν (74' Τσόκαϊ), Παλάσιος, Μπερνάρ (67' Μαντσίνι), Σπόραρ (67' Ιωαννίδης).

** Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.