Ποδόσφαιρο

FA Cup: Τα «σφυριά» πέρασαν και τώρα... «κόκκινοι» διάβολοι [vid]

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 23:29

Η Γουέστ Χαμ πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ντέρμπι με 2-0 και θα αντιμετωπίσει στον 5ο γύρο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

FA Cup: Τα «σφυριά» πέρασαν και τώρα... «κόκκινοι» διάβολοι [vid]

Στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας ή πιο διαφορετικά στη φάση των «16» πέρασε η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» νίκησαν 2-0 εκτός έδρας την Ντέρμπι Κάουντι. Έτσι συνεχίζουν στο FA Cup και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ξεκίνησε καλύτερα το ματς. Μάλιστα κατάφερε να σκοράρει νωρίς και να φέρει το ματς στα μέτρα της. Διότι στο 10' ο Μπόουεν βρήκε δίχτυα και πέτυχε το 0-1. Ένα γκολ που διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα στα μισά της αναμέτρησης.

Αλλά κάτι ανάλογο έγινε και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα στο 50' ο Αντόνιο σκόραρε δεύτερη φορά για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ. Έτσι έγινε το 0-2 που δεν άλλαξε ως το φινάλε του 90λεπτου. Με τα «σφυριά» να προκρίνονται στον 5ο γύρο του FA Cup.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr