Ποδόσφαιρο

Serie A: Ισοπαλία στο Ούντινε [vid]

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 23:55

Σημαντικό βαθμό κατέκτησε η Βερόνα με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ουντινέζε.

Serie A: Ισοπαλία στο Ούντινε [vid]

Σε ανοδική πορεία είναι η Βερόνα τον τελευταίο καιρό. Μόλις μία ήττα, εκτός έδρας, από την Ίντερ. Το βράδυ της Δευτέρας πήρε άλλον έναν βαθμό. Καθώς πήρε ισοπαλία 1-1 στο Ούντινε. Μόλις στο 4' η Βερόνα άνοιξε το σκορ με δόση τύχης. Ήταν το αυτογκόλ του Ροντρίγκο Μπεκάο που έφερε το 0-1. Ωστόσο η Ουντινέζε κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα νωρίς. Πιο συγκεκριμένα, στο 21' ο Σάμαρτζιτς ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια προσπάθησαν να πιέσουν και είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, η Βερόνα έβγαλε αντίδραση. Ο Λασάνια στο 46' είχε την ευκαιρία να φέρει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, αλλά την σπατάλησε. Μεγάλη ευκαιρία με τον Πέρες στο 49' με κεφαλιά, αλλά ο Μοντίπο έκανε σπουδαία επέμβαση! Στην τελική ευθεία του ματς η Ουντίνεζε είχε μια ακόμη φάση για να πάρει τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, στο 82' ο Λόβριτς απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Όπως και η Βερόνα, με τον Λασάνια στο 84' αλλά ο Σιλβέστρι ήταν σε καίρια θέση και αποσόβησε το 1-2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr