Ποδόσφαιρο

La Liga: Η Ράγιο «διπλό», δυνατά στο «κόλπο» της Ευρώπης [vid]

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 00:22

Νίκησε 1-0 στην έδρα της Βιγιαρεάλ και είναι στο -2 από την πεντάδα και την έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

La Liga: Η Ράγιο «διπλό», δυνατά στο «κόλπο» της Ευρώπης [vid]

Κάθε αγωνιστική και τα αποτελέσματα στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλάζουν την κατάσταση. Όμως, είναι δεδομένο πώς η σεζόν έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Αν και η Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Σοσιεδάδ έχουν ξεφύγει στη βαθμολογία, από εκεί και κάτι γίνεται ο κακός χαμός. Διότι η διαφορά ανάμεσα στην 4η της βαθμολογίας Αθλέτικο Μαδρίτης και την 8η Οσασούνα είναι μόλις 6 βαθμοί! Εκεί μέσα βρίσκεται και η Βαγιεκάνο.

Καθώς η Ράγιο πέτυχε ένα πολύ σπουδαίο «διπλό» στο «Cerámica», νικώντας 1-0 την Βιγιαρεάλ. Σε ένα ματς που το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε μεν 61% κατοχή της μπάλας. Ωστόσο οι φάσεις και οι τελικές ήταν μοιρασμένες. Όμως η Βιγιαρεάλ είχε πιο κλασικές ευκαιρίες.

Μόλις στο 4' ο Πίνο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση για το 1-0. Όπως και ο Μορένο με κεφαλιά στο 18'! Μία ακόμη καλή στιγμή με τον Μπαένα στο 32', αλλά ο Ντιμιτριέφσκι αντέδρασε εξαιρετικά. Το ίδιο έκανε ο γκολκίπερ της Ράγιο στο 32', στην προσπάθεια του Καπουέ. Όπως και στο 43' στο σουτ του Σισέ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός έπεσε λίγο. Κάτι που βόλεψε την Βαγιεκάνο. Διότι έφερε το ματς στα μέτρα της. Τελικά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 70'. Ο Σέρτζιο Καμέγιο βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Κάτι που δεν άλλαξε ως το φινάλε του ματς και έδωσε στην Ράγιο ένα σημαντικό «διπλό».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr