Ποδόσφαιρο

DFB-Pokal: Ουνιόν και Στουτγκάρδη στα προημιτελικά [vids]

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 23:39

Αμφότερες νίκησαν με 2-1 τις Βόλφσμπουργκ και Πάντερμπορν, αντίστοιχα, για να περάσουν στην 8άδα της διοργάνωσης.

DFB-Pokal: Ουνιόν και Στουτγκάρδη στα προημιτελικά [vids]

Τα φαβορί στα δύο αποψινά ματς του γερμανικού κυπέλλου, για τη φάση των «16» πέτυχαν το στόχο τους. Τόσο η Ουνιόν Βερολίνου όσο και η Στουτγκάρδη κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την 8άδα του DFB Pokal.

Στο πιο δυνατό ματς της βραδιάς, στο Βερολίνο, η Ουνιόν πήρε την πρόκριση με ανατροπή στα προημιτελικά. Ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά για τους Βερολινέζους. Καθώς στο 5' οι «λύκοι» πήραν το προβάδισμα με το γκολ του Βάλντσμπιντ. Όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα. Επτά λεπτά αργότερα (12') κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Με το τέρμα που πέτυχε ο Κνότσε, έγινε το 1-1. Τελικά στο 79' ήταν η σειρά του Μπέχρενς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να ολοκληρώσει την ανατροπή. Το 2-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε, παρότι στο 87' ο Γκίσελμαν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την Ουνιόν με δέκα παίκτες.

Ανατροπή, ωστόσο, έγινε και στο πρώτο ματς της βραδιάς. Εκεί όπου η Στουτγκάρδη νίκησε 2-1 την Πάντερμπορν. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με το αυτογκόλ του Μαυροπάνου στο 7' για το 1-0. Όμως, στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ. Αρχικά με τον Ζιλ Ντίας στο 86' και στη συνέχεια με τον Γκουιράσι στο 90'+5, για το τελικό 1-2 που τους έστειλαν στα προημιτελικά του DFB Pokal.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr