Ποδόσφαιρο

EFL Cup: Πανηγυρικά η Νιούκαστλ στον τελικό [vids]

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 00:20

Με το εκτός έδρας 1-0 στο πρώτο ματς, οι  «καρακάξες» νίκησαν 2-1 την Σαουθάμπτον και στο «St James' Park», βγάζοντας εισιτήριο για το «Wembley».

EFL Cup: Πανηγυρικά η Νιούκαστλ στον τελικό [vids]

Η εκτός έδρας νίκη στο πρώτο ματς είχε κάνει την Νιούκαστλ το απόλυτο φαβορί για να περάσει στον τελικό του EFL Cup. Επιπλέον, οι «καρακάξες» νίκησαν και στον δεύτερο ημιτελικό τη Σαουθάμπτον. Αυτή τη φορά με 2-1, γεγονός που τους έδωσε με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για τον αγώνα της 26ης Φεβρουαρίου στο «Wembley».

Οι «καρακάξες» έκαναν όλη τη δουλειά στα πρώτα 21 λεπτά του επαναληπτικού ματς για την ημιτελική φάση. Διότι στο διάστημα αυτό το σκορ ήταν ήδη 2-0. Χάρη στα δύο τέρματα που πέτυχε ο Λονγκσταφ. Καταρχάς στο 5' με το οποίο άνοιξε το σκορ (1-0).

Μετά στο 21' για το 2-0, χάρη στις ασίστ των Τρίπιερ και Αλμιρόν, αντίστοιχα.

Οι «Άγιοι» ωστόσο δεν το παράτησαν το ματς. Μιας και στο 29' μείωσαν σε 2-1 με τον Άνταμς.

Η αποβολή του Γκιμαράες στο 82' άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως, παρόλα αυτά η Νιούκαστλ έκανε σωστή διαχείριση ως το φινάλε. Το αποτέλεσμα ήταν να κρατήσει τη νίκη και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του EFL Cup.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr