Ποδόσφαιρο

La Liga: Πέρασε από το «Benito Villamarín» και +8 η Μπαρτσελόνα [vid]

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 00:05

Η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Τσάβι, 2-1 την Μπέτις στη Σεβίλλη, την ανέβασε στους 50 πόντους, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει 52.

La Liga: Πέρασε από το «Benito Villamarín» και +8 η Μπαρτσελόνα [vid]

Το πάνω χέρι στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει πάρει για τα καλά η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι πέτυχε την 4η σερί νίκη της και ξέφυγε με 8 βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ. Ωστόσο οι Μαδριλένοι έχουν ένα ματς λιγότερο. Αλλά για τους «blaugrana» το γεγονός ότι έχουν μόνο νίκες στη La Liga μέσα στο 2023, αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Έτσι, στο ματς του «Benito Villamarín» μπήκε πιο δυνατά από την αρχή. Είχε τον έλεγχο και έφτασε σε γκολ στο 35'. Με τον Ραφίνια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά τη σέντρα του Ντε Γιόνγκ. Ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, αν και ήταν οριακό. Αλλά τελικά στο 65' ο διεθνής Βραζιλιάνος εξτρέμ πέτυχε το 0-1, μετά το γύρισμα του Μπαλντέ.

Στο 80' ήταν η σειρά του Λεβαντόφσκι να σκοράρει. Μετά το κόρνερ και την κεφαλιά-πάσα του Αραούχο, ο Πολωνός φορ σημείωσε το 0-2. Αν και στο 85' με το αυτογκόλ –κακή αντίδραση- του Κουντέ η Μπέτις μείωσε σε 1-2, δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε. Η Μπαρτσελόνα πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της και είναι στο +8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr