Ποδόσφαιρο

EFL Cup: Άνετη και ωραία στον τελικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [vids]

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 00:25

Οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν την Νότιγχαμ και στο «Old Trafford» (2-0) και έδωσαν… ραντεβού με την Νιούκαστλ στο «Wembley» (26/2).

EFL Cup: Άνετη και ωραία στον τελικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [vids]

Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς στο «City Ground», δηλαδή η νίκη 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νότιγχαμ, είχε ξεκαθαρίσει την υπόθεση της πρόκρισης. Ωστόσο, πάντα το γόητρο αποτελεί έξτρα κίνητρο. Στον επαναληπτικό ημιτελικό του «Old Trafford» οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν σε άλλη μία νίκη. Αυτή τη φορά με 2-0. Έτσι φίξαραν το εισιτήριο για τον τελικό της 26ης Φεβρουαρίου στο «Wembley», κόντρα στην Νιούκαστλ.

Με το νέο της απόκτημα, τον Μαρσέλ Ζάμπιτσερ στις κερκίδες, το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ. Όμως οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές του. Η Φόρεστ στο 34' απείλησε με τον Τζόνσον και τον Ντένις στο 43', για να απειλήσει η Γιουνάιτεντ με τον Βέγκχορστ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να σημαδεύει το δοκάρι με κεφαλιά.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα 0-0 άλλαξε στο 73'. Ο Ράσφορντ έστρωσε στον Μαρσιάλ και ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ (1-0). Επιπλέον, στο 76' ξανά ο Ράσφορντ άφησε για τον Φρεντ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους «κόκκινους διαβόλους».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr