Ποδόσφαιρο

Coppa Italia: Μέγα «κάζο» για τη Ρόμα [vids]

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 00:38

Ηττήθηκε 2-1 στο «Olimpico» από την Κρεμονέζε και αποκλείστηκε. Πρόκριση για τη Φιορεντίνα κόντρα στην Τορίνο.

Coppa Italia: Μέγα «κάζο» για τη Ρόμα [vids]

Το «μπαμ» στο Κύπελλο Ιταλίας έγινε τελικά στην προημιτελική φάση. Καθώς η Κρεμονέζε έκανε… άνω-κάτω τη Ρόμα και το «Olimpico». Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν 2-1 τη Ρόμα του Μουρίνιο και πήραν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Έτσι, λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα στο ματς, η Κρεμονέζε πήρε το προβάδισμα. Ο Ντέσερς κέρδισε πέναλτι από τον Ρουί Πατρίσιο που τον ανέτρεψε στο 26'. Ο ίδιος εκτέλεσε την παράβαση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 (28'). Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 49' ο Τσελίκ στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα των «τζιαλορόσι» (0-2). Η Ρόμα πίεσε. Είχε δοκάρι με τον Έιμπραχαμ στο 77' και μείωσε με τον Μπελότι, στο 90'+4, για το 1-2. Αλλά η πρόκριση κατέληξε στην Κρεμονέζε που θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα.

Οι «βιόλα», στο πρώτο χρονικά ματς της Τετάρτης για το κύπελλο Ιταλίας, νίκησαν 2-1 την Τορίνο και πέρασαν στην 4άδα. Η πιο σπουδαία φάση στο πρώτο μέρος ήρθε προς το φινάλε με το δοκάρι του Μαντραγκόρα. Στο 65', σέντρα του Τέρζιτς μετά από κόρνερ, κεφαλιά του Γιόβιτς και 1-0. Στο 90' ο Ικόνε πέτυχε το 2-0 και «κλείδωσε» την πρόκριση των «βιόλα» στους «4» του Coppa Italia. Αλλά το ματς έληξε με το γκολ του Καραμό (90'+3) που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr